Geboorte versiering

Geboorte versiering

And so the adventure begins

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

Hippe en originele geboorte versiering

De geboorte van jullie kindje is het mooiste wat er is. Dat laat je niet zo maar voorbij gaan. Reden genoeg voor een feestje en het huis volledig in stijl te versieren met de leukste geboorte versiering! Wij hebben de liefste, schattigste en hipste baby decoratie voor jongens en meisjes voor je verzameld. Perfect voor een babyshower, thuiskomst of kraamfeest. Bekijk onze geboorte collecties en versier het huis en de babykamer om de komst van jullie zoontje of dochtertje te vieren.

Wij snappen dat het allemaal snel kan gaan rond een geboorte. Wil je nog snel een verrassing verzorgen voor de nieuwe ouders? Wij helpen je graag! Vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

Geboorte versiering voor jongens

Hoera een zoon! We hebben een uitgebreide collectie van baby blauwe feestversiering speciaal voor kleine jongetjes. Van leuke blauwe ballonnen en slingers tot confetti en leuk servies voor de beschuit met muisjes voor de kraamvisite. Bekijk onze collectie geboorteversiering voor jongens.

Geboorte versiering voor meisjes

Hoera een dochter! Speciaal voor het nieuwe kleine prinsesje hebben wij een prachtige collectie roze feestversiering. Hier vindt je alles wat je nodig hebt om het hele huis roze te laten kleuren tot in de kleinste schattige details. Aan alles is gedacht. Van de versiering in huis tot de tafeldecoratie en wenskaartjes. Je vindt het in onze collectie geboorteversiering voor meisjes.

Geboorte bedankjes voor de ouders en de kraamvisite

Een kraamfeest is super leuk om iedereen in één gezellig moment voor te stellen aan de jongste aanwinst van de familie. Wil je een kraamfeest organiseren, dan vind je hier alles wat je nodig hebt om het feestelijk hip te versieren, maar ook om de gasten te bedanken voor hun komst met stijlvolle geboortebedankjes. Bestel bij ons de leukste geboorte bedankjes of maak de bedankjes zelf. Geef de visite leuk gevulde potjes met snoepgoed, gepersonaliseerde pinda blikjes of gevulde mini Mason Jars als geboorte bedankje.

Wil je de ouders en de kleine feliciteren met een cadeau of een leuke kaart? Bekijk dan eens onze originele kraamcadeaus.