• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
 • Gratis retourneren
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een kleurrijk thema is geschikt voor jong en oud, meisjes en jongens, man en vrouw, homo en hetero, eigenlijk voor iedereeen! Dus wat dacht je van een feest met een regenboog thema?! Wij kunnen niet meer om al die kleuren heen (jammer genoeg ook niet overheen)… Wij zijn al fan, jullie ook?

Regenboog bordjes

Lees meer
Reacties | Geplaatst in How to door Sanne

Happy Halloween 2017!

12 okt. 2017

De zomermaanden zijn voorbij (snik) en dat betekent dat de feestmaanden er weer aan zitten te komen! In oktober trappen we natuurlijk af met Halloween, het feestje dat niet alleen meer door kinderen gevierd wordt, maar ook steeds populairder wordt bij volwassenen. Griezel je mee met onze té leuke Halloween collecties van 2017? 

Halloween 2017

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe collectie door Anne Fleur

Je gaat een avondje met vrienden gezellig wat drinken. Het wordt steeds later en gezelliger en iemand komt op het idee om Beer Pong te gaan spelen. Beer Pong kan best gezellig zijn maar… wat als je helemaal geen bier lust?

Prosecco Pong set

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe collectie door Sanne

Het hele gezin, maar vooral je kind heeft de afgelopen maanden erg toegeleefd naar deze speciale zondag. De communie kleertjes liggen al klaar, familie, vriendjes en vriendinnetjes hebben een uitnodiging voor het feest gekregen en het belooft een grootse en gezellige dag te worden. Je bent al druk bezig met het organiseren van dit spektakel, maar kunt betreft de decoratie nog wel wat tips gebruiken! Lees dan zeker deze blog vol hippe decoratie ideeën.  

Eerste communie

Lees meer
Reacties | Geplaatst in How to door Gemma

DIY creatief inpakken

7 apr. 2017

Een cadeautje krijgen is leuk, maar een cadeautje geven is nog veel leuker! En hoe leuk is het als het cadeautje zelf al een cadeautje is?! Snappen jullie het nog? Hieronder geven we de leukste ideeën voor het inpakken van je cadeautjes. 

Creatief inpakken

Lees meer
Reacties | Geplaatst in How to door Esmee

Cocktail party!

23 feb. 2017

Als hardwerkende dames (baan, sport, kinderen) hebben we soms even een avondje vrij nodig. Lekker op de bank in je pyjama Netflix kijken is heerlijk, maar soms heb je behoefte aan meer! Verzamel je vriendinnen en organiseer een girlsnight out en maak samen de heerlijkste cocktails!

Cocktail Party

Lees meer
Reacties | Geplaatst in How to door Gemma

Spannend!! Partydeco.nl doet dit jaar mee aan de Shopping Awards van Thuiswinkel Waarborg!
In webshopland is dit de hoogste onderscheiding die je kunt krijgen en wij maken kans! Meer lezen hoe je ons kunt helpen aan deze fantastische titel? Lees dan snel verder...

Shopping Awards

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws door Esmee

Een babyshower moet voor de mama in spé een dag worden om nooit te vergeten. Hier horen natuurlijk al je vriendinnen bij, maar ook cadeautjes, lekkere hapjes, leuke spelletjes en last but not least decoratie!! En laten wij nu een super mooie nieuwe babyshower collectie online hebben staan! 

Hello World

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe collectie door Esmee

Het was onze eerste Valentijnsdag samen, mijn (inmiddels) man kwam als verrassing naar mij toe. Hij woonde op dat moment in het buitenland. Aan de verrassing ging nog veel werk vooraf, samen met mijn vriendin maakte hij een plan. Hij reserveerde een tafeltje in een restaurant, regelde dat ik vrij was van mijn werk en verzon samen met mijn vriendin een sterk verhaal waarmee hij mij kon lokken. Ik was ontzettend verrast, inmiddels zijn we 15 jaar bij elkaar en pakken we niet meer zo groots uit. Maar ik denk nog altijd terug aan die ene Valentijnsdag!

Valentijnsdag 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe collectie door Gemma

Is jouw dochter helemaal weg van alles met glitters, regenbogen en pony’s? Dan is het trending unicorn thema voor een feestje helemaal haar ding. Stiekem voor alle moeders ook heel leuk om he-le-maal los te gaan met unicorn stuff!

Unicorn Party

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Trends door Gemma
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5