Kortingen

Zijn er producten of productgroepen uitgesloten van kortingen?
Ja, kortingscodes zijn niet geldig op o.a. boeken en tijdschriften, Instax camera's, cadeaubonnen, helium tanks, proefdrukken, enveloppen en papiersoorten.

Zijn er nog aanvullende voorwaarden voor kortingscodes?
Ja, kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes, acties, sale of  B2B-accounts. En zijn niet met terugwerkende kracht te gebruiken. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
Op trouwkaarten.weddingdeco.nl is het kortingspercentage alleen geldig op het drukwerk, dus niet op de papier toeslag en enveloppen.

De korting wordt verrekend op basis van de adviesverkoopprijs (en niet op de sale prijs). Als een product dus al 15% korting heeft op de adviesverkoopprijs, en wij werken met een 20% korting actie, dan ontvang je nog 5% korting op de verkoopprijs. 

De teksten en prijzen op de website zijn onder voorbehoud van schrijffouten en wijzigingen. 

Kan ik een kortingscode meerdere keren gebruiken?
Tenzij anders vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.

Wat gebeurt er met mijn korting wanneer ik een product retour stuur?
Indien je de producten retourneert waarmee je de kortingscode heb gebruikt, dan komt de korting te vervallen.

Is de kortingscode inwisselbaar voor geld?
Nee, een kortingscode is niet inwisselbaar voor geld.

Krijg ik geld terug wanneer de waarde van de kortingscode meer is dan mijn bestelbedrag?
Nee, wanneer je een kortingscode gebruikt en de waarde van de (totale) prijs onder de waarde van de kortingcode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode. Dit geldt ook in het geval van stapelkorting. Kom je door de retour in een andere staffel van de stapelkorting dan wordt staffel gebruikt waar je recht op hebt op basis van het resterende aantal producten.