• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Leef en feest in stijl!

Tineke van Partydeco.nlHoi, ik ben Tineke, getrouwd met Nick en eigenaresse van de drie leukste webshops - als je het mij vraagt! - van Nederland en België. Mijn goede voornemen voor 2013 was het oprichten van een webshop met hippe decoratie voor je bruiloft. Geïnspireerd door prachtige Amerikaanse bruiloften ging ik aan de slag. Met succes! Na bijna een jaar heeft Weddingdeco.nl een hip broertje kregen: Partydeco.nl

Op Weddingdeco.nl kwamen steeds vaker bestellingen binnen voor babyshowers, kinderfeestjes en verjaardagen. Dit schreeuwde bijna om uitbreiding! Ook voor deze webshop heb ik het assortiment weer met veel plezier samengesteld. De liefste babyshowercollecties, de hipste kinderfeestjescollecties en de origineelste verjaardagscollecties vind je in mijn webshop. En wat denk je van die prachtige high tea collecties voor je eigen high tea! Ook decoratie voor de belangrijkste seizoenen zullen niet ontbreken: Kerstmis, NYE, Pasen, Halloween, etc.

Hier bleef het niet bij! Door mijn enthousiasme voor en zoektocht naar mooie en kwalitatieve producten ben ik in contact gekomen met nieuwe leveranciers. Om deze leveranciers ook voor jullie bereikbaar te maken hebben we eind 2016 WeLoveDeco.nl gelanceerd. Hier vindt je prachtige decoratie voor in huis en je kinderkamer en nog meer leuks voor hippe newborns en kids.

Veel plezier met het rondkijken en ik wens je veel hippe feestjes en mooi gedecoreerde kamers toe!

Liefs Tineke