Wij  hebben alles voor de leukste feestjes, maar we willen je ook helpen met het kiezen van de beste cadeautjes. Zo ook met babyshower cadeautjes of kraamcadeaus.

Zal ik een geheimpje verklappen? Ik wil altijd dat mijn cadeau favoriet is. Ik wil zo mooi, leuk en zo origineel mogelijk kopen. En het geheim hiervan is dat je al weet wat iemand wil hebben, nog voordat ze het zelf weten. Maar als je zelf (nog) geen kinderen hebt, kan het soms lastig zijn om te bedenken wat ouders met kinderen nodig hebben. Dus ik ga je helpen.

Bonjour yo You!

Een babyshower boekje met originele vragen? Super leuke kaarten voor het Instagrammable vastleggen van de zwangerschap? Dan zijn dit zeker de items die je even moet bekijken:

Mama mandje

De eerste keer moeder worden is te vergelijken met een lawine. Voordat je het weet ligt je hele wereld overhoop. En op zo’n moment weet je niet wat je écht nodig hebt. Alle standaard babyspulletjes zullen vast op het lijstje staan, maar als je haar iets wil geven waar ze je dankbaar voor zal zijn, verras haar dan met een cadeaumand. Compleet met alle spulletjes die ze goed kan gebruiken in de eerste periode als kersverse moeder.

bathroom essentials on wooden crate

Een mama-cadeaumand kan heel veelzijdig zijn door het te personaliseren. Een mand voor mama voor al die tijd die ze zal doorbrengen met de baby, tijdens borstvoeding of het geven van een flesje. Mama’s moeten veel water drinken en hebben altijd honger, dus een mooie waterfles en mueslirepen horen er zeker in!

Andere dingen die ook in de mand mogen:

  • Hydrofiele doeken / spuugdoekjes
  • Zoogkompressen: daar kan je echt niet zonder en ze zijn altijd op wanneer je het niet verwacht
  • Een lekkere reep chocolade
  • Een lekker boek, puzzelboek of iTunes voucher voor nieuwe muziek en spelletjes
  • Je favoriete handcrème, voor na al dat handen wassen

Bewaar de herinneringen

Een Time capsule is ook fantastisch. Hier kan de mama in spé speciale herinneringen in bewaren, zoals het geboortekaartje, een eventueel ziekenhuis armbandje, de eerste outfit. Met dit cadeau verras je haar echt op de babyshower of tijdens het kraambezoek.

Thumbs up!

Ook mooi als babyshower cadeau is een gastendoek om op te hangen in de babykamer. Tijdens de babyshower kunnen alle gasten een vingerafdruk zetten, waarna het doek ingelijst kan worden.

Babyshower cadeau ideeën

Groeien en knoeien

Of wat dacht je van zo'n mooie groeimeter voor op de kinderkamer? De baby is nu dan nog wel klein, maar voor je het weet groeit hij of zij als kool! Geïnspireerd door de eeuwenoude traditie om de groei van kinderen bij te houden door middel van een streepje op de muur, zal deze moderne en stijlvolle Growth Chart binnen elke interieur passen.

En de vader dan?

Pssst... Vergeet ook papa niet! Kersverse vaders worden nogal eens vergeten. Hoe verrast zal hij zijn als je ook voor hém een origineel cadeau verzint!

Bekijk ons Pinterest Bord voor nog meer inspiratie voor een babyshower cadeau. Heb jij nog meer ideeën voor babyshower cadeaus? Inspireer anderen en laat je reactie achter!