• Gegarandeerd de laagste prijs
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)

Heliumtanks

Lees meer Toon minder

Ballonnen zijn een leuk en eenvoudig decoratie-item voor elk feest of evenement. Helium is een gas dat veel lichter is dan lucht, waardoor het ballonnen kan laten opstijgen. Partydeco.nl verkoopt heliumtanks die je kunt gebruiken om je ballonnen mee te vullen. De tanks zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen een groot aantal ballonnen vullen.

per pagina
5 items
Lees meer Toon minder

Helium tank bestellen
Als je op zoek bent naar een helium tank om ballonnen mee te vullen, dan ben je bij Partydeco.nl aan het juiste adres! Onze helium tanks zijn ideaal voor verjaardagsfeestjes, bruiloftsfeesten of andere speciale gelegenheden. Je kunt ermee een leuke sfeer creëren en je gasten laten genieten van de ballonnen die je laten zweven.

Informatie over helium
De wegwerp helium tanks zijn helemaal compleet! Ideaal om gelijk aan de slag te gaan met het opvullen van latex of folieballonnen! Latex ballonnen blijven gemiddeld 5-7 uur zweven en folieballonnen 1 à 2 weken. De zweeftijd varieert door factoren zoals kwaliteit van de ballon, omgevingstemperatuur en de afmeting van de ballon. Wil je nog langer genieten van de ballonnen, vul de ballonnen dan met heliumgel.

Wil je meer weten over het gebruik van helium voor ballonnen? Bekijk hier onze uitgebreide uitleg over helium.