• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)

Pompons

Lees meer Toon minder

Papieren pompons zijn een prachtige stijlvolle manier om een feestelijk decor te maken. De pompons geven direct een elegante sfeer wanneer je ze ophangt. We hebben een speciale collectie pompons voor je samengesteld in een groot aantal kleuren. Kies jouw favoriete kleuren en grootte pompons of bestel één van de kleurrijke pompon mix sets die perfect bij elkaar passen.

    • Nu besteld, in huis*
    • Snelle levering vanaf €4,50
    • Gratis retourneren (NL)
per pagina
24 items
Lees meer Toon minder

Pompons of pompoms?

Oorspronkelijk zijn de papieren bollen pompons genoemd, maar al snel verbasterde de term in de volksmond naar pompoms. Mocht je het je afvragen, er is dus geen verschil tussen een pompon en een pompom. Beide zijn de super leuke kleurrijke ballen gemaakt van papier of wol. 

Pompon decoratie voor je bruiloft

Witte pompons zijn een gegarandeerd succes bij elke bruiloft. Een mooie tros witte pompons boven de dinertafels of boven de candy table geeft een prachtig elegante sfeer. Combineer de pompons ook met witte of zilveren honeycombs of papieren lampionnen voor een leuke afwisseling in papieren decoratie.

De pompons in pastelkleuren zijn ook geweldig voor een bruiloft met een hip gekleurd tintje. De mintgroene en peach pompons kun je los erbij bestellen of als onderdeel van onze pompon pastel mixen. 

Feestelijke papieren bollen voor de kinderkamer

Een mooie collectie gekleurde pompons doet het ook fantastisch als versiering voor de kinderkamer. De blauwe en roze gemixte pompons uit onze vintage pompon mixen zijn super leuk als decoratie voor in de nieuwe babykamer. Geef ze bij de babyshower en je kunt er dubbel plezier van beleven.

Pompons ophangen waar je maar wilt

De pompons worden geleverd met een lint of bijna onzichtbaar visdraadje zodat het lijkt alsof ze prachtig zweven. De papieren pompons wegen weinig en kun je gemakkelijk overal aan knopen. Wil je pompons ophangen op een plek waar je niet kan knopen? Bestel dan enkele van deze handige kleefknopjes mee. Deze kun je op elk vlak oppervlak plakken en nadien weer simpel verwijderen.