• Gegarandeerd de laagste prijs
 • Nu besteld, in huis*
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
 • Gratis retourneren (NL)

Photobooth Props

Lees meer Toon minder

Een photobooth met leuke grappige accessoires op jouw feestje, bruiloft of verjaardag zorgt gegarandeerd voor een hoop hilarische foto's om van na te genieten. Kies jouw favoriete photobooth props set die past bij het thema van jouw feestje of creëer je eigen grappige speech bubbles met de beschrijfbare krijtbord en white board kits. Leef je uit met originele photobooth props en creëer de gekste, grappigste of liefste foto's samen met je vrienden. Naast de leukste props kun je ook een fotokist huren voor uitstekende kwaliteit foto's met een gepersonaliseerd fotoframe.

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
22 items
Lees meer Toon minder

De leukste photobooth props & accessoires

Een photobooth voor de gasten op jouw feestje zorgt voor een super leuk aandenken voor alle gasten die erbij waren. Maak de grappigste foto's met snorren, brillen en hoedjes. Geef elke foto nog een persoonlijk en uniek extra'tje met de zelf beschrijfbare krijtbord speech bubbles

Photobooth of videozuil huren

Voor professionele en gepersonaliseerde photobooth foto's kun je bij ons ook een fotokist huren. Deze fotokist op statief kun je gemakkelijk neerzetten en kan volledig zelfstandig worden bedient door jouw gasten met een simpele druk op de knop. De foto's worden direct afgedrukt. Geef ze mee als aandenken aan de gasten of gebruik ze voor bijvoorbeeld het gastenboek. 

In plaats van foto's kun je ook kiezen voor een persoonlijke videoboodschap. De videozuil beschikt over een HD camera, ingebouwde verlichting en een microfoon. Laat de gasten een persoonlijke boodschap inspreken, voeg wat props toe en geniet na afloop van een bonte collectie lieve, grappige en fantastische filmpjes.

De prijzen van de foto- en videozuil zijn inclusief afleveren, ophalen en tot 600 foto's of onbeperkt video.

Zelf een photobooth maken 

Geef je een feestje? Een photo booth kun je ook makkelijk zelf maken en aankleden. Richt een hoekje leuk in met feestversiering en een mooie backdrop en gebruik je eigen laptop of tablet om de foto's te maken. Kies de leukste party photo props uit of maak ze zelf en geniet van de memorabele foto's na afloop!