Een geboortebord is de ultieme manier om de geboorte te vieren. Wat een geboortebord precies is? Dat leggen wij je graag uit! Spoiler alert: het is awesome!

Vier de geboorte

Mama of papa worden is natuurlijk iets ontzettend moois. Je hebt een mens op de wereld gezet en jullie onvoorwaardelijke liefde spat van jullie gezichten af! Natuurlijk is het niet gek dat jullie aan heel de wereld willen laten weten dat jullie een kleintje hebben gekregen, maar waarom beginnen we niet even bij de straat waar je in woont? Hier komen de toffe geboorteborden van pas.

Wat is een geboortebord?

Een geboortebord kan je vergelijken met de welbekende makelaarsborden, als je een huis verkoopt. Ze zijn van kunststof en je bevestigd ze op het raam. Dit doe je door de papieren strips van de vouwbare flappen te halen. Aan beide kanten zitten kleefrandjes en deze plak je op het raam, super easy. De borden zijn waterbestendig en kunnen goed tegen slecht weer, als regen en storm. Ze blijven stevig aan het raam plakken en blijven goed intact. Ook zijn de geboorteborden Uv-bestendig. Verkleuren door de zon doen ze dus niet! Jullie kunnen zo lang laten hangen als jullie zelf willen!

Geboortebord bestellen

Ben jij al overtuigd? Super! Hoe nu verder, denk je? Dat is simpel! Bekijk al onze geboorteborden in onze webshop. Et voilà; alle designs die je maar kan wensen zijn hier te vinden (meer dan 160, WOAH!). Als je nogal een twijfelkont bent, ben je wel even zoet hier. Er is ook de mogelijkheid je eigen ontwerp op ons geboortebord te zetten. Dit doe je heel gemakkelijk in de ontwerptool in onze webshop. Wanneer je eenmaal een ontwerp hebt uitgekozen, vul je de invulvelden in. Naam, geboortedatum, een leuke tekst, het is maar net wat jij wil. En that’s it! Je hoeft het geboortebord alleen nog maar in je winkelwagen te doen en dan verwacht je binnenkort een heel leuk pakketje bij je thuis!

Binnen 1 á 2 werkdagen bij je in huis!

Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je het geboortebord binnen 1 á 2 werkdagen al in huis! Wij zijn hiermee de snelste in de Benelux. Wel zo fijn, want wanneer je de geboortedatum op het geboortebord wil hebben staan, moet je natuurlijk wachten totdat de kleine er is. Eigenlijk wil je dan zo snel mogelijk aan iedereen laten weten dat jullie wonder er is!

Geboorteborden jongen

Waar oh waar te beginnen? Zoveel keus! Voor het gemak hebben wij er een aantal voor je uitgelicht, maar natuurlijk kunnen de geboorteborden voor zowel jongens, als meisjes gebruikt worden! Bij een jongen denk je wel snel aan de kleur blauw. Daarom hebben onze grafische designers er een aantal in deze kleur voor je ontworpen!

Geboorteborden meisje

Voor meisjes is er natuurlijk ook een heel uitgebreid aanbod. Diertjes, patroontjes, regenboogjes, het is er allemaal! Bij een meisje denk je al snel aan de kleur…roze! Hoeft natuurlijk niet, maar onze grafische designers hebben een aantal roze geboorteborden voor je ontworpen.

Unisex geboorteborden

Natuurlijk zijn al onze geboorteborden geschikt voor zowel een jongen, als een meisje! Wel hebben wij rekening gehouden met een aantal unisex designs. Het grafische team heeft bijvoorbeeld heerlijk veel geboorteborden met diertjes erop gemaakt. Super cute! Er zijn ook een aantal geboorteborden met botanical thema te vinden in de webshop. Oh…en natuurtinten zijn ook ideaal voor een jongen én een meisje. Een trend die nog lang mee zal gaan! Je ziet ook steeds meer abstracte designs voorbijkomen: driehoeken, cirkels en dots. Ook hiermee is ons grafische team een de slag gegaan. Doe inspiratie op met onderstaande collage en neem vooral een kijkje in onze webshop!

Geboortebord tweeling

Verwacht jij een tweeling? Wat leuk! Ook hiervoor heeft ons grafische team geboorteborden ontworpen! Zo zoet, twee kleintjes.