• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)

Tasselslingers

Lees meer Toon minder

Tassel slingers zijn hippe fringe slingers gemaakt van papier of stof. Tassel garlands zoals ze ook wel worden genoemd zijn al langere tijd een trend op gebied van feestversiering en slingers. Tassels zijn een super leuke afwisseling op de standaard vlaggetjes slingers en zijn beschikbaar in ontzettend veel leuke kleuren. Koop jouw tassel slingers kant en klaar in jouw favoriete kleurencombinatie of maak ze zelf met onze tassel DIY kits. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

per pagina
13 items
Lees meer Toon minder

Creatieve ideeën met tassel slingers

Tassel slingers kun je gewoon ophangen zoals je doet met alle slingers, maar je kunt er ook hele creatieve hippe dingen mee doen. Je kunt de tassel slingers gebruiken als prachtige tafelversiering door tassels dicht op elkaar te schuiven en de slinger om de randen te spannen. Of maak je lampionnen, pompons of honeycombs extra feestelijk door er een leuke tassel aan te knopen. 

Zelf een tassel slinger maken is super leuk. Je kunt naar hartenlust varieren met kleuren en afstanden om de perfecte slinger te maken. Zie je het niet zitten om de tassel zelf te vouwen en knopen? Dan kun je uiteraard ook kiezen voor de kant en klare tassel slingers.

How to: Zelf een tassel slinger maken

De DIY tassels worden aangeleverd in een compleet pakketje met ze ongevouwen tassels in de kleuren naar keuze. Vervolgens vouw je deze zelf in enkele gemakkelijke stappen tot tassels en kun je ze aan het touw bevestigen om er een slinger van te maken.

  • Leg de ongevouwen tassels op tafel.

  • Vouw het papier 3 of 4x dubbel tot je een strook hebt van enkele cm dik.

  • Pak de strook beet en draai hem net zo lang rond tot het hele middenstuk opgerold is tot aan de fringes

  • Vouw het opgerold midden stuk om een pen of potlood en draai een paar keer rond zodat de tassel in elkaar gedraaid blijft zitten. Evt. kun je er nog een klein elastiekje omheen doen indien hij niet goed in elkaar gedraaid blijft zitten.

  • Door het potlood heb je een oogje over gehouden waar je het touw doorheen kunt reigen. Bevestig al je tassels en klaar is jouw DIY tassel slinger! 

Probeer het zelf en ontdek hoe leuk tassels zijn!