Babyshower

Oh baby! Het buikje is al goed op weg en dat mag gevierd worden: een babyshower dus! Organiseer je hem voor de mama to be of ben jij de mama in spé zelf en wil je het goed vieren? Dan brengt de juiste decoratie iedereen meteen al in de juiste stemming! Wij helpen je met alles wat je moet weten voor de perfecte babyshower!

Hoe maken wij een gepersonaliseerde taarttopper?

Altijd al willen weten hoe gepersonaliseerde taarttoppers gemaakt worden? Kom erachter in deze blog!
> Lees meer

Gender reveal tijdens Corona? Zo doe je dat!

Gender reveal tijdens Corona? Dat lijkt misschien onmogelijk. Wij hebben hier opties op een rij gezet, die wél kunnen!
> Lees meer

Babyshower tijdens Corona vieren? Zo doe je dat!

Had jij een babyshower op de planning staan? Dan gooit het Coronavirus helaas roet in het eten. Op deze manier verras jij de mommy to be tóch!
> Lees meer

Nieuwe babyshower collecties

Ginger Ray en Partydeco Poland hebben toffe, nieuwe babyshowercollecties! Binnenkort een babyshower? Laat je inspireren door deze blog.
> Lees meer

De leukste kraamcadeaus

Een geschikt kraamcadeau uitzoeken, altijd lastig... Hier wat inspiratie!
> Lees meer

Tips van Tineke: Pinterest om feestjes mee te plannen

Weet je niet waar je moet beginnen bij het plannen van een feestje? Gebruik Pinterest! Hoe? Ik (Tineke) laat het jou stap voor stap zien.
> Lees meer

De leukste kraamcadeaus

Is het kraamfeest al bijna zover en heb je nog steeds geen cadeau? Wij schieten te hulp. Wij hebben de leukste kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet.
> Lees meer

Trend: pastel party thema

Binnenkort een verjaardag? Dan moet je zeker gaan voor de trend van het moment: pastel! Dit is DE kleur die je kunt gebruiken bij iedere gelegenheid.
> Lees meer

Babyshower versiering: onze tips!

Je gaat een babyshower organiseren! Super leuk! Maar wat voor versiering ga je kopen? Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?
> Lees meer

21 items

Pagina