Babyshower

Oh baby! Het buikje is al goed op weg en dat mag gevierd worden: een babyshower dus! Organiseer je hem voor de mama to be of ben jij de mama in spé zelf en wil je het goed vieren? Dan brengt de juiste decoratie iedereen meteen al in de juiste stemming! Wij helpen je met alles wat je moet weten voor de perfecte babyshower!

Trend: Madelief feestje!

Als je op zoek bent naar een schattig en vrolijk thema voor een verjaardagsfeestje, dan is een madelief-thema een geweldige optie! Madeliefjes zijn heldere en kleurrijke bloemen die symbool staan voor onschuld, liefde en vriendschap. In deze blog geef ik je een paar ideeën om je te helpen bij het versieren van je verjaardagsfeestje met een madeliefjes-thema! Madelief decoratie Als...
> Lees meer

Babyshowerversiering, dit zijn de nieuwste!

Heb je binnenkort een babyshower?Ginger Ray heeft weer super leuke nieuwe babyshowercollecties. Ontdek snel de nieuwe collecties.
> Lees meer

Restart celebrations here!

Dankzij de versoepelingen is er weer meer ruimte om de feestelijke momenten in het leven te vieren! Ontdek de mooiste feestdecoratie en -collecties die wij met liefde voor jou hebben geselecteerd.
> Lees meer

Gepersonaliseerde taartopper, hoe maken wij die?

Altijd al willen weten hoe gepersonaliseerde taarttoppers gemaakt worden? Kom erachter in deze blog!
> Lees meer

Gender reveal tijdens Corona? Zo doe je dat!

Gender reveal tijdens Corona? Dat lijkt misschien onmogelijk. Wij hebben hier opties op een rij gezet, die wél kunnen!
> Lees meer

Babyshower tijdens Corona vieren? Zo doe je dat!

Had jij een babyshower op de planning staan? Dan gooit het Coronavirus helaas roet in het eten. Op deze manier verras jij de mommy to be tóch!
> Lees meer

Nieuwe babyshower collecties

Ginger Ray en Partydeco Poland hebben toffe, nieuwe babyshowercollecties! Binnenkort een babyshower? Laat je inspireren door deze blog.
> Lees meer

De leukste kraamcadeaus

Een geschikt kraamcadeau uitzoeken, altijd lastig... Hier wat inspiratie!
> Lees meer

Tips van Tineke: Pinterest om feestjes mee te plannen

Weet je niet waar je moet beginnen bij het plannen van een feestje? Gebruik Pinterest! Hoe? Ik (Tineke) laat het jou stap voor stap zien.
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 24 in totaal

Pagina