Vacature: Medewerker Grafische Productie (DTP) (24-32 uur per week)

Ohhhh YES! Gaat je creatieve hart sneller kloppen wanneer je kunt werken met state-of-the-art productiemachines? Van lasermachines tot drukwerkprinters en van sublimatie tot signingproducten. Solliciteer dan snel want voor ons creatieve productieteam zoeken we versterking.

Job

Als medewerker Grafische Productie ga je aan de slag met alle gepersonaliseerde items die onze klanten bestellen. Je werkt nauw samen met onze grafische vormgevers en het magazijnteam.

Jouw taken:

 • Afhandelen van gepersonaliseerde bestellingen.
 • Digitaal opmaken van aangeleverde beelden, teksten en ontwerpen en bereidt deze voor productie.
 • Produceren van de voorbereide bestanden via onze drukwerkprinter, plotter of lasermachine.
 • Verzorgen van nabewerking van het drukwerk (persen, snijden, vouwen, verpakken etc.).
 • Produceren van gepersonaliseerde items en zorgen dat deze verzendklaar zijn.
 • Feedback geven aan de grafische afdeling of het magazijnteam over ontwerpen of orders.
 • Je zorgt voor prachtige gepersonaliseerde producten waar onze klanten blij van worden.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Skills

 • Een grafische productie opleiding op MBO niveau of ervaring binnen een (grafisch)productieomgeving (Bijv. DTP of Grafische Productie)
 • Je kunt werken met designsoftware 
 • (technische) kennis van diverse drukwerkmachines is een pré
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit
 • Je werkt efficiënt
 • Je bent collegiaal en staat, net als je collega's, klaar om elkaar te helpen
 • Als een jongleur zorg je ervoor dat de diverse machines efficiënt draaien en met minimaal tijdverlies de gepersonaliseerde producten geproduceerd worden

We gaan de komende tijd weer veel mooie projecten starten en willen onze positie als trendsetter nog steviger neerzetten. Je gaat werken met de nieuwste machines en ieder jaar breiden we ons machinepark verder uit. Are you up for a challenge?

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

De startdatum is z.s.m.,  in overleg met jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Olaf Ridderhof
o.ridderhof@welovedeco.nl
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht