Poster team bride met foto

Poster team bride met foto

Levertijd: (2 werkdagen)
7,99
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving
Poster team bride met foto

YAY! Het is tijd om de Miss gedag te kussen en hallo te zeggen tegen de nieuwe soon to be Mrs! Deze poster is superleuk als herinnering aan het vrijgezellenfeest. Hoe werkt het?

1) Kies een formaat poster: A5, A4 of A3 en klik op "Ja en ik ga akkoord met de ontwerptoolvoorwaarden" en "Maak je eigen ontwerp".

2) Op de poster staat de standaard tekst "Kiss the miss goodbye!" Upload jullie favoriete vriendinnen foto of een foto van het vrijgezellenfeest dat al heeft plaatsgevonden. Je kunt de poster overigens ook nog eenvoudig personaliseren via de ontwerptool met bijvoorbeeld de naam van de Mrs to be en de datum van haar vrijgezellenfeest.

3) Je ontvangt de poster thuis, verzamel je vriendinnen en laat iedereen een kleur lippenstift uitkiezen en opdoen. Plaats een kus op het papier en ga zo rond. Laat opdrogen en plaats de poster in een fotoframe of lijstje. Tadaa! Een te gek cadeau aan de bride to be!

De levertijd van de posters is 2 á 3 dagen en wordt samen met de andere artikelen van je bestelling verstuurd. Mocht je de andere producten al eerder willen ontvangen, dienen er twee bestellingen geplaatst te worden.

Wij drukken niet in folie, maar gebruiken (rose)goudfolielook afbeeldingen om dit effect na te bootsen.  

Belangrijk!
Om je persoonlijke poster op te slaan, dien je een account te hebben en in te loggen. Klik hier om een account aan te maken of in te loggen.
Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jullie geproduceerd worden.
Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt. Deze zijn definitief.

Bekijk onze ontwerptool-handleiding voor uitleg en/of ontwerptips.

Let op! Exclusief fotolijst - posterhanger en lippenstift.

Specificaties
EAN1200000001058
ArtikelnummerD-01-0060
KleurRosegoud
Lengte0.1 cm
Breedte21 cm
Hoogte29,7
Type PosterVrijgezellenfeest