• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)
Meri Meri

Meri Meri

Voor alle Meri Meri fans - alle collecties verzameld

NIEUWSTE PRODUCTEN

  • Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

De grootste Meri Meri collectie van Nederland shop je bij Partydeco.nl!

Stap binnen in de wereld van luxe feestvieringen met Meri Meri op Partydeco.nl. Al meer dan een decennium zijn we trots om producten van dit buitengewone merk aan te bieden, bekend om haar ongeëvenaarde designs, super leuke collecties en producten van sublieme kwaliteit. Hoewel de prijs wellicht wat hoger is, geloven wij sterk dat de magie van Meri Meri elke investering rechtvaardigt.

Een van onze meest geliefde merken, Meri Meri, heeft ons hart veroverd met verschillende geweldige collecties. Voor de kleine dinofans hebben we de fascinerende Dinosaur Kingdom collectie, terwijl de dromerige meiden kunnen genieten van de betoverende Fairy collectie. Daarnaast hebben ze ook een geweldige samenwerking met Ladurée, wat resulteert in een unieke en prachtige collectie. Laat je inspireren door deze fantastische assortimenten die je feesten naar een hoger niveau tillen.

Meri Meri ontwerpt alles wat leuk is voor de vieringen van het leven: feestartikelen, seizoensdecoraties, kindercadeaus van erfgoedkwaliteit en dromerige verkleedpartijen. Elk product is doordrenkt met de verbeelding van de kindertijd en geworteld in verfijnd ontwerp.

De reis begon in 1985 toen oprichter Meredithe Stuart-Smith haar eerste assortiment glitterwenskaarten verkocht aan Bergdorf Goodman in New York City. Sindsdien is het assortiment uitgebreid met serviesgoed, slingers en de iconische 'cupcakekit' die in 2008 werd geïntroduceerd. Meri Meri blijft innoveren met verkleedkleding van couturekwaliteit en een nieuw assortiment duurzame feestartikelen.

Bij Meri Meri is plezier, kwaliteit en superieur ontwerp de drijvende kracht. Het getalenteerde team van ontwerpers, illustratoren en ambachtslieden werkt met passie aan het creëren van de nieuwste producten. We nodigen je uit om de magie van Meri Meri te ervaren op Partydeco.nl, waar we je de meest exclusieve en betoverende feestartikelen bieden. Maak van elke viering een onvergetelijke ervaring met Meri Meri en Partydeco.nl.