• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren

Instant Photo Box

Uniek in Nederland! In samenwerking met Fujifilm hebben wij de Instant Photo Box ontwikkeld. De box bevat een Instax Wide 300 camera, hiermee maak je, op ieder gewenst moment, foto's die direct afgedrukt worden. Een tastbare herinnering van een bijzonder moment!

Maar het wordt nog beter .... de Instant Photo Box bevat een voucher om, kosteloos, 60 gepersonaliseerde kaders te bestellen. SAY WHAT!? Ja, je leest het goed, gepersonaliseerde kaders voor je Instax camera! Deze ontwerp je gemakkelijk op www.instantphotobox.nl. Je kunt een ontwerp van ons aanpassen maar ook zelf een ontwerp maken. Je bestelt deze gepersonaliseerde kaders met de code op je voucher en ontvangt ze binnen 7 dagen, kosteloos, via de post. Persoonlijker kun je een foto niet maken! Een uniek aandenken aan een bijzondere gelegenheid.

Ook super handig om te weten is dat de Instax camera keer op keer opnieuw gebruikt en bijgevuld kan worden. Dat maakt deze set uitermate geschikt voor mooie vele momenten zoals bruiloften, babyshowers, jubilea, vrijgezellenfeesten, Oud & Nieuw etc. En je hebt jaren plezier van de camera en de foto's.

Wil je echt indruk maken op de gasten? Bestel dan de Instant Photo Box en leg de mooiste momenten direct vast.

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

FOTOCREDITS

Fotograaf: CHYMO & MORE Photography
MUAH: Très Jolie Visagie
Locatie: Smooth