Blush & Gold invulboek My Baby Journal ivoor

Blush & Gold invulboek My Baby Journal ivoor

37,95
Blush & Gold invulboek My Baby Journal ivoor
Blush & Gold invulboek My Baby Journal ivoor
37,95
Spaar 185 punten i
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Een prachtig babyalbum (Engelstalig) voor nieuwe ouders, of aanstaande ouders, om al die speciale mijlpalen van je pasgeboren baby vast te leggen (vanaf de zwangerschap tot 5 jaar). De kindertijd zit vol mooie herinneringen en dit babyalbum is de perfecte plek om ze allemaal te bewaren. Van zwangerschapsfoto's tot hun eerste schooldag, dit gedenkboek zal je helpen om alle belangrijke momenten bij te houden die jij (en je baby) nog jaren zullen willen herinneren.

Het is het perfecte cadeau voor een aanstaande of nieuwe ouder en de genderneutrale pagina's maken het geschikt voor zowel meisjes als jongens. Er is genoeg ruimte in ons babyherinneringsboek om de eerste woordjes, stapjes en driftbuien van je baby op te schrijven, en genoeg pagina's met aanwijzingen zodat je niet vast komt te zitten met ideeën voor dingen om te schrijven, terwijl er toch genoeg ruimte overblijft om het te personaliseren en je eigen inhoud toe te voegen.

Deze nieuwe versie heeft ook een katoenen omslag, vergulde randen, folie op de rug.

Wat zit erin? Het boek bestaat uit 4 delen:

- DEEL 1: Het avontuur wacht: om gebeurtenissen zoals de babyborrel vast te leggen, zwangerschapsfoto's en scans toe te voegen, te vertellen hoe je erachter kwam dat je zwanger was, hoe je de lijst met mogelijke babynamen hebt kunnen beperken en alles over de geboorte vast te leggen (en meer!).

- DEEL 2: Mijn eerste jaar: Om de eerste 4 weken van je baby vast te leggen en elke volgende maand tot de eerste verjaardag. Hoe ze zijn veranderd en welke herinneringen jullie samen hebben gemaakt.

- DEEL 3: Reik naar de sterren: Dit is het gedeelte van het dagboek waar je elke mijlpaal kunt vastleggen. Zoals hun eerste uitstapje naar buiten, hun eerste badje, vakantie, nieuwjaar, tandje, knipbeurt, stapje en nog veel meer! Er is ook ruimte om foto's toe te voegen van hun eerste huis en hoe hun kinderkamer eruitziet.

- DEEL 4: Snel volwassen worden: Dit laatste deel is gewijd aan het vastleggen van al hun verjaardagen en sympathieën/afwijkingen tot ze 5 jaar oud zijn. Inclusief hun eerste schooldag. Er zijn ook blanco pagina's waar u inhoud kunt toevoegen die specifiek is voor uw kind.

Let op! Gebruik geen markeerstiften of sharpies, want die lopen door de pagina's heen.

Specificaties
EAN5060615491117
Artikelnummer407-0050
MerkBlush & Gold
Lengte19.6 cm
Breedte27 cm
Hoogte1.5 cm
MateriaalPapier