Binnenkort op kraamvisite? En wil jij een uniek cadeautje geven? Lees dan snel deze blog! Met deze kraamcadeaus ben jij zéker origineel.

Memorybox met naam

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn stiekem toch wel het leukst om te geven! De nieuwe mommy and daddy zullen dit ook zéker waarderen! Wat dacht je van deze leuke, houten memorybox? Hier kunnen alle dierbare spulletjes in bewaard worden. Leuk voor als de kleine straks wat ouder is! De memorybox is te personaliseren met naam. Je kan er ook eventueel nog een datum of quote aan toevoegen.

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Gepersonaliseerde illustratie van Sophie de Ruiter

Sophie de Ruiter is onze illustrator en maakt de mooiste creaties! Je hebt de keuze uit een standaard illustratie, zoals een dier of een verschoonmandje, en een persoonlijke illustratie. Hoe leuk is het om de moeder een aandenken te geven aan haar zwangerbuikje? Of kies voor de happy family illustratie. Je stuurt een aantal foto’s op en Sophie gaat aan de slag!

Geboorteposter

Sophie de Ruiter heeft ook een aantal super toffe geboorteposters geïllustreerd! Deze zijn te personaliseren met naam, geboortedatum, tijdstip van de geboorte, plaats van de geboorte en gewicht en lengte van de pasgeborene. Erg leuk om op te hangen in het kinderkamertje.

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Gepersonaliseerd houten babyboek

Geef een mooi gepersonaliseerd houten babyboek cadeau. Kies zelf de inhoud! Zo kan je er voor kiezen om blanco pagina’s erin te doen, invulpagina’s voor het kraambezoek of invulpagina’s voor het eerste jaar van de newborn. Daarnaast kan je dit boek personaliseren met naam, achternaam, geboortedatum, gewicht en geboorteplaats. Onze grafisch designers hebben diverse designs ontworpen waar je uit kunt kiezen. Er wordt mooi hout gebruikt, waardoor het er stijlvol uit ziet. Een mooi en persoonlijk aandenken voor later, perfect cadeau dus!

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Houten mijlpaal set

Opzoek naar een cadeau om mijlpalen vast te leggen op een originele manier? Dan zijn deze houten mijlpalen sets het perfecte cadeau! Er zijn verschillende set, een voor momenten, maanden en feestdagen. Leg het houten plaatje neer of geef het in de hand en maak een onvergetelijke foto. Helemaal leuk toch!?

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Wijnflesetiketten

Na maanden geen druppel meer gedronken te hebben, mag je eindelijk weer als moeder zijnde! Hou jij wel van een grapje? Met deze leuke wijflesetiketten die je op een fles wijn kan plakken heb jij een lekker en origineel cadeau voor de kersverse ouders! Personaliseer ze voor een unieke touch.

Houd het allemaal bij met een boek!

Het is hectisch, zo’n eerste jaar! Bijna te veel… Bonjour to You heeft een heel leuk boekje om het eerste jaar van de baby bij te houden. Een boek met leuke, lieve en grappig vragen over de baby. Super leuk om cadeau te geven! Ook is er nog een ader leuk boek, van Milestone, om het eerste jaar in bij te houden. In dit boek is er ook ruimte om foto’s te plaatsen en een pagina voor een voet- en handafdrukje, hoe schattig!

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Veel succes met het uitzoeken van een geschikt kraamcadeau!