Organiseer je binnenkort een babyshower? Doe inspiratie op met deze trendy babyshowercollecties van Ginger Ray. De aanstaande mama zal haar babyshower niet snel vergeten met deze te leuke babyshowerversiering. Ben je benieuwd naar de babyshowercollecties, lees dan snel verder!

Neutrale babyshower

Neutrale babyshowerversiering is ideaal voor als het een jongetje of een meisje wordt, maar ook super geschikt als de aanstaande ouders het geslacht van de baby nog niet willen weten of delen. De babyshowercollectie Hello Baby van Ginger Ray bestaat uit nude kleuren die mooi passen bij een neutrale babyshower.

Pampergras en wolkjes. De nude kleuren kan je heel goed combineren met pampergras en wolkjes. De kleur van het pampergras matcht heel mooi met de nude kleuren. De wolkjes komen terug op de ballonnen, de slingers en het servies.

Teddybeer babyshower

Teddyberen zijn heel schattig om voor de babyshower te gebruiken. Je kan de teddyberen mooi combineren met de rustige bruine en neutrale tinten. De babyshowercollectie Teddy Bear van Ginger Ray is een rustige collectie waar de teddybeer centraal staat.

Wil je een eyecatcher om de ruimte mee te versieren? Dan is een ballonnenboog in de kleuren van het thema een super goed idee. Het geeft de babyshower meteen een extra feestelijke sfeer.

Bij een feestje hoort taart! Om de taart te versieren kan je een taarttopper van een teddybeer op de taart zetten.

Photobooth op de babyshower

Tijdens de babyshower is het natuurlijk leuk om alles vast te leggen, zodat je later alle foto’s terug kunt kijken. Met een photobooth creëer je een plekje waar je met de gasten leuke foto’s kunt maken. Maak foto’s in een fotoframe waarbij je zelf de naam van de aanstaande mama op kunt plakken met stickers. Om de foto’s nog leuker te maken, kan je iedereen party props geven die ze vast kunnen houden voor de foto.

Wil je een leuke achtergrond voor de foto’s? Maak gebruik van een schelpen slinger die de hele wand bedekt. De slinger zorgt gelijk voor een kleurrijke achtergrond voor de foto’s.

Geef iedereen die op je babyshower was een leuk aandenken mee! Door de foto’s met een polaroidcamera te maken, kan iedereen een foto meenemen als aandenken van de babyshower.

Baby in mozaïek letters

De B A B Y letters met ballonnen erin zijn een leuke eyecatcher voor bij de babyshower. Je kan er samen met je gasten leuke foto’s mee maken. Door de verschillende ballonnensetjes kan je de ballonnen helemaal laten matchen met de kleur van de babyshower.

Dit waren de leukste babyshowerversiering. Veel plezier met het decoreren van de babyshower en het verrassen van de aanstaande mama.