De tijd van paaseitjes verstoppen en eieren schilderen staat alweer bijna voor de deur. Om ervoor te zorgen dat jij Pasen in stijl kan vieren, geven wij je in deze blog de leukste paasdecoratie tips, die ervoor zorgen dat jouw paasfeest een gegarandeerd succes wordt!

Voor op de paastafel

De hele familie komt bij jou gezellig Pasen vieren, de ultieme reden om helemaal los te gaan met accessoires, slingers, ballonnen en vooral de tafeldecoratie mag niet ontbreken! Decoreer de tafel met de allerleukste bordjes en bekertjes uit onze Paascollectie.

Daarnaast mogen servetten natuurlijk ook niet ontbreken op de paastafel. Decoreer dan ook jou paastafel met oranje servetten. Het maken van  worteltjes hieermee is ook nog eens super simpel! Je rolt ze gemakkelijk op en knoopt er een stukje touw aan de bovenzijde om heen. Ook kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van houten servetringen.

Tips voor paasdecoratie: Some-bunny loves you!

Paasdecoratie voor in huis

Naast dat je de paastafel decoreert, is het natuurlijk wel van belang dat je huis- en/of woonkamer ook in paassferen gedecoreerd is. Hang daarom vooral ook slingers op, zo tover je jouw woonkamer namelijk gemakkelijk om in een waar paasparadijs.

Je wilt natuurlijk niet dat je huis alleen versierd is met één slinger. Voeg daarom paperfanstassel slingers en ballonnen toe aan je decoratie. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van deze extra decoraties, kies dan voor pastelkleuren. Pastel past namelijk erg goed bij het paasthema!

Tips voor paasdecoratie: Some-bunny loves you!

Capture the memories

Vind jij het leuk om alle speciale momenten met je familie vast te leggen? Dan is een photobooth perfect voor jou! Richt een hoek van een kamer met paasthema in. Hang een bloemen backdrop op, voeg wat paasslingers en paperfans toe en je photobooth is klaar voor gebruik.

Leg bij de photobooth een polaroid camera en gave party props neer (of knutsel ze zelf!). Op die manier kunnen je gasten zelf kiezen wat zij als party props willen gebruiken voor op de foto. Bewaar de foto’s in een leuk fotoboek om er later in terug te kijken.

Hop little bunny, hop!

Laat jouw kleintje rond huppelen en een waar paashaasje worden met een leuke verkleedset! Met deze verkleedset zal jouw kleintje in stijl de paaseitjes gaan zoeken! Ook kan je ervoor kiezen om bij je kindje een hoofdband in te doen. Deze items zijn heerlijk zacht en hebben een hippe speelse uitstraling. Door de haarband in de haren te doen van jouw eigen paashaasje, is de paasoutfit helemaal compleet!

Pasen: Tips voor paasdecoratie

Cadeau ideetjes

Ben jij van plan om een cadeautje mee te geven aan je gasten? Dan zijn leuke uitdeelzakje perfect om aan je gasten mee te geven. Vul het zakje bijvoorbeeld met een leuke mini piñata, heerlijke paaseitjes en een paashaas mini cracker!

Nog niet genoeg inspiratie op gedaan?

Bekijk dan hier alle Paas producten of neem eens een kijkje op ons Pinterest bord voor nog meer paasdecoratie ideeën!

Geef een reactie