De kersttijd nadert, en wat is er mooier dan de dagen aftellen met verwachtingsvolle oogjes? Bij Partydeco.nl hebben we een magische selectie adventskalenders samengesteld, die niet alleen de dagen aftellen, maar ook dagelijks een dosis verrassing en plezier brengen. Laten we duiken in enkele pareltjes uit ons assortiment:

1. Dinosaurus Avontuur met Meri Meri

Voor de kleine avonturiers die gefascineerd zijn door het tijdperk der dinosauriërs, is er de Dinosaurus adventskalender van Meri Meri. In een speels koffertje schuilen houten dino's, klaar om ontdekt te worden. Een meeslepend avontuur dat niet alleen dit jaar, maar vele jaren meegaat!

Adventskalender Dinosaurus

2. Betoverend Notenkraker Theater van Meri Meri

Speciaal voor de aspirant-ballerina's en liefhebbers van de Notenkraker is er de luxueuze Notenkraker theater adventskalender van Meri Meri. Een ware traktatie voor de zintuigen met ongelooflijk detail en prachtige uitvoering. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een betoverende voorstelling in dit luxe notenkraker theater.

Notenkraker theater adventskalender

3. Dierenfanfare van Meri Meri

Voor de kleintjes die dol zijn op dieren, brengt de Houten adventskalender fanfare van Meri Meri dagelijks een nieuw houten diertje uit het koffertje tevoorschijn. Een feestelijke opbouw van een steeds groter wordend dierenorkest, deze kalender staat garant voor dagelijkse verwondering.

Houten adventskalender

4. Traditionele Magie met Meri Meri Kerststal

Voor een traditionele kerstbeleving is er de Meri Meri kerststal adventskalender. Open elke dag een vakje en maak de kerststal compleet met deze prachtig geïllustreerde set van stevig papier, afgewerkt met glanzend goudfolie. Een schitterende toevoeging aan de kersttradities.

Kerststal adventskalender

5. Doe-het-Zelf Verrassingen

Voor de creatieve geesten hebben we een assortiment doe-het-zelf adventskalenders. Of je nu kiest voor de prachtige papieren huisjes met glanzend goudfolie of de vrolijk gekleurde versies, je kunt ze zelf vullen met kleine verrassingen. Ook hebben we een hele reeks aan adventskalenders die je kunt ophangen.

Hoe Vullen We Een Doe-het-Zelf Adventskalender voor Kinderen?

Stel je voor dat elke dag een klein feestje is! Vul de doe-het-zelf adventskalender met:

  • Een ringetje voor die schitterende kerstglans.
  • Een gum om fouten uit te wissen en een frisse start te maken.
  • Een kersthanger voor een persoonlijk tintje aan de kerstboom.
  • Een glinsterende edelsteen voor wat extra magie.
  • Een mini puzzel om de nieuwsgierige geesten uit te dagen.
  • Een schattige sleutelhanger als een leuk accessoire.
  • Een gelukspoppetje om positieve vibes te verspreiden.
  • Nagellak voor wat glam en glitter.
  • Een bruisbal voor ontspanning na een drukke dag.
  • Koekvormpjes om samen koekjes te bakken.

En vergeet niet, wat lekkers mag natuurlijk niet ontbreken! Denk aan een marsepein figuurtje, een kerstkransje, pepernootjes, een verrassingsei, een kleurrijke lolly, of een zakje snoepjes.

Breng dit jaar extra magie in de aanloop naar Kerstmis met onze adventskalendercollectie en maak van elke dag een betoverend moment voor de kleintjes!