Een tropisch thema is niet niet alleen leuk voor verjaardagen, ook als babyshower thema is het erg gewild! De groene bladeren, roze flamingo's en gouden details zijn een mooie combinatie die zeer geschikt is voor een tropical babyshower. En zo creëer je dat thema!

Het stappenplan

We horen je denken, wanneer is dit thema geschikt? Natuurlijk is het een ideaal thema als je weet dat het een meisje gaat worden, maar door de combinatie van roze en groen kan het ook prima als het gesclacht nog onbekend is. En als de aanstaande mama een flamingo fan is, dan weet je al helemaal wat je te doen staat.

Waar je moet beginnen? Dat is natuurlijk allereerst bij het afstruinen van onze webshop, want we gaan verschillende collectie af om de decoratie te vinden. Maar gelukkig maken we dat via de blog makkelijk voor je!

Get tropical

Je start met de tafeldecoratie uit de Tropical collectie. Meri Meri heeft genoeg ontwerpen met tropische bladeren en ananassen om een tropisch sfeertje te creëren. De bordjes, bekertjes en servetten van Daydream Society hebben een tropisch design van de zachte pasteltinten mint en roze. Door de gouden elementen in het design komen we ook meteen op het volgende punt

Oh baby!

Vervolgens spiek je tussen de Oh Baby! collectie om de babyshower proof items er tussen uit te vissen als slingers, taarttoppers en ballonnen.

Flamingo fun

Wil je er echt nog een tropisch tintje overheen gooien? Dan zijn flamingo's the way to go! In de Aloha collectie of Flamingo collectie zitten er een paar roze beestjes tussen die vast wel langs willen komen bij de babyshower. Vooral de flamingo folieballon is een leuke toevoeging aan de decoratie.

Pink party

Nog niet genoeg roze naar je zin? Dan is er tussen de babyshower meisje decoratie nog genoeg te vinden!

Thema feestje: tropical babyshower

Aloha to a tropical babyshower

Tot slot moeten we natuurlijk nog even in de details treden!

  • De dresscode is natuurlijk zomers! Vrolijke jurken, kleurrijke printjes en luchtige kleding. Vergeet de bloemenkrans niet voor de mama to be!
  • De sweet table vul je natuurlijk met koekjes in de vorm van bladeren, cupcakes en taart met de benodigde toppers, verfrissende drankjes en natuurlijk watermeloen!
  • Een leuk gastenboek van vingerafdrukken of een Oh Baby boek om alles vast te leggen is ook een leuke musthave.
  • Laat iedereen naar huis gaan met een passend bedankje!

Meer inspiratie voor jouw babyshower? Bekijk ons Pinterest bord!

Ontdek de feestdecoratie van Daydream Society - Tropical