Bij zon, zee en strand denk je al snel aan vakantie; zon, zee, strand en cocktails. Wij denken tijd voor een feestje! Maak jouw feestje helemaal summer proof met een tropical vibes party...

Uitnodiging

Een feestje geef je natuurlijk niet voor jezelf dus tijd om alle vrienden uit te nodigen! Nu kan je een whatsappje sturen naar iedereen, maar een ouderwetse uitnodiging is veel leuker! Laat je creativiteit maar eens zien! Wat dacht je van uitnodigingen op een badslipper of een grafische uitnodiging in de tropische stijl? Zo zijn jouw gasten al helemaal in mood voor jouw feestje!

Dresscode

Haal de hoelarokjes maar van de zolder want iedereen gaat in summer style! Zorg dat iedereen zwemkleding en zomerse kleren aan heeft en je kan heel de dag genieten van de zon in het zwembad, op de strandstoelen of op de dancevloer.

Vergeet de dresscode niet aan te geven op jouw originele uitnodiging.

Decoratie

Niet alleen je kleding moet er goed uitzien ook de decoratie moet eraan geloven. Er zijn veel verschillende decoratie items die jouw feestje tot een tropisch feest maken! Wij hebben voor jou al onze collecties die goed te combineren zijn met jouw feest op een rijtje.

  • Tover jouw achtertuin om in een tropisch eiland en hoe kan je dat beter doen dan met palmbladeren? Denk aan tropische items zoals ananassen, verschillende soorten tafeldecoratie en nog veel meer! Collecties: Aloha en Tropical.
  • Naast ananassen en palmbladeren zijn ook flamingo's het item wat niet kan ontbreken aan een zomers en tropisch feest. Iedereen kent de opblaas flamingo trend maar er zijn nog veel meer leuke flamingo items wat je kunt vinden in de Flamingo Fun collectie. Zoals de flamingo bordjes en bekers, flamingo slingers, flamingo caketoppers en flamingo roerstaafjes, moeten we nog eventjes door gaan? Collecties: Good Vibes. Flamingo en  Flamingo Fun.
  • In de Fiesta collecties vindt je nog meer palmbladeren gecombineerd met cactussen en heel veel zomerse en vorlijke kleurtjes. Ideaal voor barbecues, tuinfeesten en andere zomerse bijeenkomsten dus ook een tropisch tuinfeest. Collecties: Cactus, Cuban Fiesta en Floral Fiesta.
  • Bij ombre denk je niet altijd gelijk aan een zomers feest, maar door de vrolijke kleuren uit de collectie is deze juist heel goed te combineren met ons thema feest! Stapel de drie verschillende ombre bordjes op en combineer andere tafeldecoratie van de bovenstaande collecties en jouw tafel is summer party proof! Collecties: Ombre Party.

Tropical vibes party: een zomers feestje

Maak de decoratie af met DE party trend van dit moment, een ballonboog! Maak deze boog met verschillende kleuren ballonnen met palmtakken er tussen.

Wat ontbreekt er nu nog aan de decoratie van een tropisch zomer feest? Euuhh water… een zwembad! Vul het opblaasbare zwembad met opblaasbare flamingo’s, unicorns en heel veel andere opblaasbare water spullen! Koop waterballonnen en organiseer een watergevecht! Het is toch warm weer en hoe kan je dan beter afkoelen dan met water?!

Let's play Pong!

Er zijn nog veel meer leuke ideeën om op jouw zomerse feestje te doen. Naast zwemmen en het organiseren van een waterballonnen gevecht, zijn je gasten prima te vermaken met een potje Prosecco Pong, Gin & Tonic Pong of Pong Wars! Vul de glazen met het lekkerste drankje en dan is het alleen nog een kwestie van raak gooien of drinken.

Hapjes en drankjes

De must voor ieder tropical party is een mini bar waarin je al jouw favo drankjes kan scoren! Nog leuker… maak je eigen drankjes en versier deze met knalroze flamingo roerstaafjes en heerlijk fruit. Of laat de gasten kiezen uit verschillende drankjes uit de glazen Yorkshire Mason Jar drankdispenser! En voor een extra feestelijke touch drink alle drankjes uit een echte kokosnoot!

Bij hapjes zit je al snel te denken aan ongezonde snacks, maar bij een tropisch feest is dat niet helemaal waar… de hapjes die perfect bij dit thema passen zijn juist heel gezond (of zien er heel gezond uit)! En dat is niet geheel onbelangrijk voor alle vriendinnen die gaan voor een summer body.

Ondanks het niet altijd super mooi weer is in Nederland haal jij het mooie weer naar jouw achtertuin! Je hebt gegarandeerd een heerlijke tropische dag vol waterpret in het zwembad tussen drijvende opblaas dieren en de lekkerste zelfgemaakte drankjes.

Bekijk onze Tropical Vibes Pinterest pagina voor nog meer inspiratie.

Tropical vibes party: een zomers feestje