Eid Mubarak! Wanneer de Ramadan afgelopen is, is het tijd voor een groot feest, namelijk het Suikerfeest. Ook wel "Eid al-Fitr" genoemd. Het is een feest van geborgenheid, tijd voor je familie en liefde voor elkaar. Daardoor is het Suikerfeest een prachtig moment om stil te staan bij het leven dat je gegeven is. Hoe je het Suikerfeest viert? Dat laten we je aan de hand van een aantal prachtige producten zien.

Wat is het Suikerfeest?

Tijdens de Ramadan vasten moslims 30 dagen lang. Om die reden mogen moslims van zonsopgang tot aan zonsondergang niet eten, drinken en roken. Respect. Hierdoor is het voor moslims een bijzondere maand. Bovendien heeft de Ramadan als doel om tot innerlijke zelfwaarneming te komen. Specifiek om te focussen op het geloof en het lezen van de Koran. Het feest staat in het teken om je dankbaarheid naar Allah uit te drukken en de minderbedeelden te helpen.

De viering van het feest

Het Suikerfeest kan je op verschillende manieren vieren. Een van die manieren is om de Eid bij familie en vrienden te houden. Voordat het feest begint wordt het huis mooi gedecoreerd met ballonnen, slingers en andere leuke decoraties. Tijdens het feest staat lekker eten, gezelligheid, cadeautjes en natafelen centraal. Vervolgens wenst iedereen elkaar een goed Suikerfeest. Of wel 'Eid Mubarak'. Een soort gefeliciteerd, omdat het gelukt is om een hele maand te vasten.

De leukste Eid decoratie

Wij zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe collectie. De Eid Mubarak collectie bestaat uit vele items. In het bijzonder hebben onze designers speciaal voor deze gelegenheid een unieke Eid Mubarak taarttopper ontworpen. De taarttopper is gemaakt van goud spiegelacryl en zorgt voor een luxe uitstraling aan jullie feest. Het zal de eyecatcher worden met het gewenste WOW-effect. Verder is de tafeldecoratie belangrijk. Hierdoor zorg jij er voor dat alle hapjes en drankjes in stijl geserveerd worden. Met de bekers en borden in het thema zit je helemaal goed.

Iedereen is gek op folieballonnen! Althans dat denken wij. Om die reden hebben wij twee mooie Eid Mubarak folieballonen voor je samengesteld. Ze zullen een goede indruk maken op jullie gasten, zeker als ze gevuld zijn met helium.

Met al deze mooie versieringen kan het ook niet anders dan dat het een zeer geslaagd feest zal worden. Jullie gasten zullen dit feest niet snel vergeten! Hoe gaan jullie het Suikerfeest vieren? Laat het ons weten in de comments.

Eid mubarak! Respect voor jullie toewijding.