De zomer is volop bezig. Hoe vier je beter de zomer dan met  één  pool party? Wij jouw tips en tricks om de coolste party van de zomer te geven!

Weersverwachtingen

Voordat je gaat beginnen met het plannen van de coolste pool party van de hele zomer, check dan eerst de weersverwachting van de dag van het feestje zodat je zeker weet dat het lekker weer wordt. En als het zonnetje gaat schijnen, zorg dan ook voor plekken in de schaduw en zonnebrand. Keep it safe!

Uitnodigingen

Uiteraard hoort er bij een vette pool party een gepaste uitnodiging. Jouw gasten zullen helemaal in de stemming komen om te zwemmen als ze een uitnodiging krijgen op een zwemband of opblaasbare bal. Ashley Lloyd legt in haar blog stap voor stap uit hoe je deze toffe invite maakt.

Food and drinks

En natuurlijk het leukste deel: snacks en drankjes! Op een lekker zomerse dag heb je verkoeling nodig en zelfgemaakte drankjes in glazen melkflesjes zullen verkoelen en zijn de trend van dit seizoen.

  • Om de snacktafel nog wat op te fleuren kun je leuke confetti verspreiden voor een vrolijk versierde tafel. Met de tafelconfetti lichtblauw-zilver houd je een leuke water thema aan voor je pool party.
  • De turquoise Aloha bekertjes en flamingo rietjes staan supertof op de tafel. Voor de snacks kun je lekkere muffins maken in de turquoise cupcake wrappers die perfect passen bij een pool party met de Aloha ananas cupcake toppers.
  • Denk ook aan leuke roerstaafjes voor in de frisse drankjes en cocktails.

Een zomers feestje: pool party tips

Pool party deco

Decoratie maakt de sfeer al helemaal af en daarom is het belangrijk om de juiste spulletjes te halen voor een tof feestje en wat zie je altijd op feestjes? Toffe ballonnen!

  • De aqua confetti ballonnen zullen supertof staan naast het zwembad.
  • Voor een extra feestelijk tintje kun je aqua lampionnen plaatsen die goed bij de kleurenthema passen.

Neem ook eens een kijkje bij deze collecties om jouw zwembad feestje in stijl aan te kleden:

Games & fun

Bij een leuk feestje horen leuke spellen en bij een zomerse poolparty kun je lekker lachen, gieren en brullen met het flamingo werpspel. En even een battle tussen de guys en de girls? Maak de tafel dan gereed voor een potje pong war: beer vs. prosecco.

Muziek

Last but not least: zet een gezellig deuntje op om de sfeer op gang te krijgen. Als jouw beste vriendin nou eenmaal een wijntje opheeft dan gaat ze swingen op de muziek!

Psst!.. op onze Pinterest ‘bord Cool by the pool’ vindt je meer inspiratie!

How to: je eigen ballonnenboog maken - Thema feestje: Flamingo Fun