Ah…Kerst. Normaal gesprokken de gezelligste tijd van het jaar. Jammer genoeg ligt dat dit jaar net even anders. Hoewel anders iets minder gezellig kan zijn, betekent dat niet dat je Kerst niet kan vieren met jouw dierbaren. In deze blog vertel ik jullie hoe je Kerst viert in 2020!

Videobellen

Videobellen is een vaardigheid die we nu allemaal wel onder de knie hebben gekregen en dat komt goed uit. Waarom? Nou, normaal gesproken is de gastheer heel de dag aan het voorbereiden. Einde van de middag/begin van de avond komen de gasten en vanaf dat punt begint pas de gezelligheid.

Laten we de gezelligheid die we dit jaar missen inhalen door de hele dag met elkaar te zijn. We zijn nu natuurlijk allemaal gastheer voor onszelf en hebben dus allemaal voorbereidingen te doen. Bel gezellig met je vrienden/familie tijdens het koken, het huis versieren en nog vele andere feestelijke activiteiten. Zo zien jullie elkaar toch weer een beetje meer en hebben jullie genoeg tijd om elkaar lekker bij te praten!

Kerstversiering, Partydeco.nl

Word je eigen sterren chef

Over koken gesproken. Laten we dit jaar lekker gaan uitpakken. Kook jij al uitgebreid met Kerst? Dan gaan we dit jaar nog een stapje verder. In onze extra vrije tijd hebben we de perfecte mogelijkheid om ons wat verder te verdiepen in verschillende kerstmaaltijden. Kies de meest uitgebreide en lekkerst uitziende uit en ga ervoor! Hartsikke leuk om, terwijl je aan het videobellen bent, te klungelen in de keuken en foto’s naar elkaar te sturen van jullie kerstmaaltijd.

Tafeldecoratie, Partydeco.nl

Cadeaus

Bij Kerst horen natuurlijk cadeautjes en ook al zie je elkaar nu niet face to face, betekent dat niet dat jullie elkaar geen cadeaus kunnen geven. Hoe doe je dat? Opsturen natuurlijk! Het maakt het alleen maar spannender wanneer je een cadeau via de post krijgt en hem dan nog niet mag openen. Dus gebruik je extra vrije tijd om de leukste en meest unieke cadeaus te bedenken. Neem ook zeker een kijkje in onze andere webshop Kidsdeco.nl.

Verstuur de leuke cadeautjes naar elkaar een spreek af dat jullie moeten wachten met open maken. Je wil natuurlijk niet hun reacties missen! Dit is dus ook een perfecte activiteit om te doen tijdens jullie videobel dag. Ga allemaal rond de kerstboom zitten en uitpakken die cadeaus!

Kerstcadeau, Partydeco.nl

Nog meer versiering!

Nu we toch al aan het uitpakken zijn kunnen we dit jaar onze kerstversiering ook nog een level omhoog brengen. Denk aan leuke gepersonaliseerde kersthangers (ook heel leuk om als cadeau te geven), de meest kleurrijke kerstballonnen of de gezelligste tafeldecoratie (perfect voor jouw sterren maaltijd). Niks is te gek!

Kerstversiering, Partydeco.nl
Kerstversiering, Partydeco.nl
Kerstversiering, Partydeco.nl

Zoals je ziet zijn er nog veel leuke manieren om het alsnog gezellig te maken deze Kerst! Hoe ga jij Kerst vieren dit jaar?