We zitten dit jaar waarschijnlijk met iets minder mensen aan de kersttafel dan we gewend zijn. Laten we daarom dit jaar extra uitpakken en de leegte van onze stoelen vullen met een over de top versierde kersttafel!

Tafelkleden en tafelconfetti

De eerste stap om van een normale kersttafel een luxe kersttafel te maken is een prachtig tafelkleed gecombineerd met leuke tafelconfetti. Hele strakke of juist glitter tafelkleden zijn altijd een succes met kerst. Bij tafelconfetti geldt hetzelfde, maar hebben we ook hele leuke gouden merry Christmas confetti die ik zeker zou aanraden!

Lux tafelkleed en tafelconfetti, Partydeco.nl

Glazen met naam

Over gasten gesproken, nu we dit jaar er jammer genoeg iets minder hebben, kunnen we het nu wel wat persoonlijker maken. Denk bijvoorbeeld aan gegraveerde wijn of champagne glazen. Zo voelen je gasten zich echt speciaal deze kerstdagen en je kan de glazen aan het eind ook als extra kerstcadeau meegeven. Dan pak je pas echt uit!

Glazen met naam, Partydeco.nl

Servetten

Met al die kerstlekkernijen is morsen niet te vermijden. Gelukkig maakt dat niet uit, want het zou zonde zijn als je al deze leuke servetten niet gebruikt! De prachtige servetten van Delight Department en van de collectie traditional touches zijn bijvoorbeeld echte aanraders voor een luxe kerstafel. Ook hebben we hele leuke rendier servetringen, waarmee je alle servetten die luxueuze uitstraling kan geven.

Luxe servetten, Partydeco.nl

Plaatskaartjes

Minder gasten betekent natuurlijk niet dat we geen luxe plaatskaartjes nodig hebben. Door van te voren plaatsen te bedenken en deze duidelijk aangeven met de leukste plaatskaartjes kan je gemakkelijker de 1,5 meter behouden. Met plaatskaartjes zoals de gouden snowglobes, rustieke dennenappels en groene kransen creëer je een heerlijk kerstsfeertje aan tafel!

Luxe plaatskaartjes, Partydeco.nl

Accessoires

The finishing touch! Als je een echt luxe kerstafel wil creëren moeten de kleine details ook kloppen. Details zoals de chique zwarte rietjes van Delight Department, kaasprikkers van Ginger Ray of een prachtige wijnfles sfeerlicht. In deze kleine details laat je echt zin dat jij je best hebt gedaan deze kerst en dat gaan de gasten zeker waarderen!

Luxe accessoires, Partydeco.nl