Nog op zoek naar een super originele decoratie voor het (verjaardags)feest van jouw kleine meid? Of organiseer je een babyshower en zoek je nog een leuk thema om het feest mee aan te kleden? Hier is de oplossing! Dan zit je met een zeemeermin thema wel goed! De prachtige collectie Let’s be Mermaids van Meri Meri is dé uitkomst voor een superleuk aangekleed feestje met een sprookjesachtige look. Let's shellabrate a mermaid party!

There's a million fish in the sea, but I'm a mermaid

Zeemeerminnen leven natuurlijk in de zee, daar moet de versiering op tafel wel op aangepast worden! De Mermaid Tail collectie van Meri Meri is hierbij de uitkomst, de bordjes en servetten in de vorm van een schelp helemaal in het thema. Zelf cupcakes maken? Presenteer ze dan met de superleuke cupcakeset. Maak de cakejes af met de schattige cupcakeprikkers van zeemeerminnen, schelpjes en zeesterren. We hebben ook schattige zeemeerminnen in de vorm van caketoppers voor op de (verjaardags)taart!

Om het af te maken mag de geweldige zeemeermin folieballon natuurlijk niet ontbreken! Hang hem bijvoorbeeld bij de ingang als een echte eyecatcher!

Mermaid magic

Mermaid magic! Het zeemeerminnen thema hoort ook bij de collectie van Ginger Ray thuis. De collectie bestaat uit de pastelkleuren roze en paars. Super leuk om je huis mee te versieren. De borden en de bekers zijn in de vorm van een schelp.

Sorry, mermaids only

Organiseer je een babyshower voor je zus of een vriendin en wordt het een meisje? Ook dan is de Mermaid Tail of Mermaid magic collectie een supergaaf thema om te gebruiken. Zeker een goed alternatief als de mama in spé niet zo houdt van de traditionele roze versiering.

Aan het eind van het feestje de gasten een leuke goodiebag geven? Het schattige papieren tasje in de vorm van een schelp is al een cadeautje op zich! Om het feest écht helemaal compleet te maken, is het leuk om snoepjes en koekjes te kopen in vormpjes die passen bij het thema. Zo heb je bijvoorbeeld snoepjes in de vorm van schelpen en koekjes in de vorm van vissen en sterretjes. Nou kleine zeemeermin, je feest kan beginnen!

Zeemeermin themafeest: Let's shell-ebrate a mermaid party!

Swim with mermaids

Nog meer zeemeerminnen inspiratie? Neem een kijkje op ons Pinterest bord!