Een leuke binnenkomer op een verjaardag en zeker een mooie eyecatcher, zo’n welkomstbord. Volgens ons een échte musthave op ieder (kinder)feestje. Helaas kunnen er nu wegens het Coronavirus geen échte verjaardagen en kinderfeestjes gevierd worden, maar dat neemt niet weg dat een welkomstbord hartstikke leuk is om neer te zetten voor de deur of het raam voor bezoekjes op afstand of achter het raam. Welkom op het feestje van! Gaat jouw kleine vast super leuk vinden. Je ziet het steeds vaker voorbij komen en…nu kan je ze ook bij ons bestellen!

Wat is een welkomstbord?

De naam zegt het eigenlijk al een beetje natuurlijk. Het is een warm welkom voor de gasten, met zo’n tof welkomstbord. Op zo’n bord staat er wie er jarig is en hoe oud hij of zij geworden is. Je creëert de perfecte, feestelijke entree van het kinderfeestje of de verjaardag van jouw kleine.

Welkomstborden: welkom op het feestje van...!, partydeco
Welkomstborden: welkom op het feestje van...!, partydeco

Helemaal in stijl

Geef je een kinderfeestje met een bepaald thema? Dan is er voor (bijna) elk thema wel een bijpassend welkomstbord te vinden. Veel van deze borden zijn geïnspireerd op de kinderfeestjes van het merk Meri Meri. Ga je voor een prinsessenfeestje of toch maar voor een piratenfeestje? Een welkomstbord in dit thema is er in ieder geval! Je maakt het feestje helemaal compleet op deze manier. En het is ook nog eens een leuk aandenken voor jouwe kleine voor later.

Welkomstborden: welkom op het feestje van...!, partydeco

Wist je dat…?

…de welkomstborden door ons grafische team worden ontworpen en dat de productieafdeling deze borden produceert?

…het hele proces van ontwerpen naar produceren tot versturen gebeurt bij parydeco.nl?

…zo’n welkomstbord 40cm breed en 60cm hoog is?

…het materiaal wit forex (4mm) is?

…je het ontwerp (de naam en de leeftijd) makkelijk kan aanpassen via onze ontwerptool in onze webshop?

Welkomstborden: welkom op het feestje van...!, partydeco

Hoe zet je deze neer?

Op de afbeeldingen staat het welkomstbord op een schilderezel. Super tof idee om hem zo te presenteren vinden wij! Natuurlijk kan je er ook je eigen draai aan geven. Er zijn genoeg opties om dit bord te laten shinen bij de entree van het feestje!

Wil jij nu ook zo’n te gek welkomstbord voor de verjaardag van jouw kleine? Laat het ons weten in de reacties!