Afgelopen weekend ben ik naar de babyshower van een vriendin geweest. Echt nog een nieuw fenomeen qua feestjes hier. Vanwege onze super leuke babyshower collecties op Partydeco.nl was ik natuurlijk heel erg benieuwd.

De high tea in een mooi hotelletje was very sophisticated. Tegelijkertijd deed het me ook terugdenken aan mijn eigen (mini-surprise) babyshower. Tineke (Partydeco.nl eigenaresse) was toen al stiekem bezig met collecties uitzoeken voor haar webshop en bracht decoraties van de super schattige Rock-a-bye Baby collectie mee voor de gelegenheid. Een complete verrassing die ons het gevoel gaf dat iedereen net zo enthousiast was over onze baby als wij zelf.

En daar gaat het om. Of je nu een babyshower wil organiseren met alle activiteiten zoals geblinddoekt luiers verschonen of liever gezellig met een groepje koffie met gebak wilt doen, het gaat om de aanstaande mama. Ze zal het heerlijk vinden om lekker op haar gemak met vriendinnen en familie bij te kletsen, uit te kijken naar de komende maanden.

Met de lieve Rock-a-bye Baby set wordt het zeker een succes. Die schattige hobbelpaardjes op de uitnodigingen geven alvast een voorproefje van het moois dat ze tijdens de babyshower kunnen verwachten. De cupcakes zullen bijna té mooi zijn om op te eten met de twee verschillende deco sets waar je uit kan kiezen. En de zachte kleurtjes betekenen dat deze collectie altijd geschikt is. Of je nu team roze, team blauw of team ‘surprise’ bent. En de etagère is een prachtig eye-catcher!

Uiteindelijk gaat het niet om de activiteit of de cadeautjes voor de mama, maar om een middag door te brengen met vriendinnen en familie, voordat de baby geboren is en het eindeloze voeden en verschonen begint.

Op ons Pinterest bord heb ik de leukste ideeën verzameld voor je babyshower!