Het is alweer lente. Je merkt het misschien nog altijd even goed in het weer, maar langzamerhand beginnen de bloemen uit te komen, begint het zonnetje te schijnen en fluiten de vogeltjes je weer zachtjes wakker. Om deze vrolijke tijd door te voeren in de decoraties in je huis hebben wij de fleurigste collecties voor jou uitgekozen.

Flower Garden

Maak er een ware bloemenzee van met de Flower Garden collectie van Meri Meri. Deze collectie bestaat uit felle kleuren en prachtige bloemen die musthave decoraties voor jou zijn. Zo heb je bordjes, gebaksbordjes en servetjes in de vorm van wilde bloemen. Deze bloemen zijn zo mooi nagemaakt dat ze van bovenaf net echt lijken! Vergeet ook de cupcakes niet!

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Madelief

Madeliefjes zijn toch wel een liefelijke bloemsoort die gelijk voor een vrolijk gevoel zorgen! De Daisycollectie van Meri Meri is daarom een echte musthave voor de madelief liefhebbers onder ons. Zo zijn de mini canapé bordjes te schattig voor woorden, zeker in combinatie met de normale bordjes. De bordjes zijn in de vorm van madeliefjes en zijn er in verschillende kleurtjes, dus leuk voor elke gelegenheid. Met de madeliefjes slinger is de kamer in een klap helemaal af! Deze kan daarom ook echt niet ontbreken in de bloemen decoraties.

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Wild flowers

Ben jij een wilde bloemen fan? Dan is deze collectie van Meri Meri echt wat voor jou! Deze collectie combineert hartvormige producten met wilde bloemen prints. De gebaksbordjes, bordjes en servetjes zijn daarom in de vorm van een hartje, maar wel met een wilde touch. Super leuk dus voor op de tafel naast een wild boeket!

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Ditsy Floral

Voor een echt lente gevoel moet je bij de Ditsy Floral collectie zijn. De combinatie van bloemen met een rosegouden randje geeft je een gevoel van romantiek. Dek de houten picknick tafel met de bloemen bordjes, bekertjes en servetten. Maak van de tuin een dromerige feestlocatie met de Ditsy Floral slinger en hang de paper fans op in de boom.

Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje - Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Kroonluchter

Naast de tafeldecoratie en slingers uit deze collecties, maak je het feest pas echt af met een eyecatcher: een kroonluchter! Met de bloemen kroonluchter fleur je de woonkamer meteen op. Deze fantastische sier kroonluchter kan je overal ophangen. Maak de look van de kroonluchter compleet met de matching slinger!

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties

Flowers in your hair

Dans in het rond met de prachtige bloem haarbanden van Meri Meri. Een prachtige bloemen kroon is de finishing touch voor in het haar van een echte elf of prinses! Leuk voor een musical, in de verkleedkist of een fotoshoot!

Je woonkamer/eettafel lente klaar maken is dus echt super easy met deze collecties! Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments.

Vier de lente met deze fleurige bloemen collecties