Het was onze eerste Valentijnsdag samen, mijn (inmiddels) man kwam als verrassing naar mij toe vanuit het buitenland. Hij reserveerde een tafeltje in een restaurant, regelde dat ik vrij was van mijn werk en verzon samen met mijn vriendin een sterk verhaal waarmee hij mij kon lokken. Ik was ontzettend verrast, inmiddels zijn we 15 jaar bij elkaar en pakken we niet meer zo groots uit. Maar ik denk nog altijd terug aan die ene Valentijnsdag!

Wil jij ook een onvergetelijke Valentijnsdag creëren? Lees dan snel een aantal van onze top suggesties. De tips zijn leuk voor stellen die elkaar pas net kennen, maar ook stellen die al langer bij elkaar zijn. Dus pak dit jaar groots uit en verras jouw Valentijn.

Verras je geliefde op Valentijnsdag

  • Ga voor een Valentijns picknick in huis! Leg wat warme kleden en kussens op de grond, maak lekkere hapjes en serveer koude bubbels! Steek een paar kaarsjes aan, leg Valentijn confetti of rozenblaadjes op de grond. Romantiek gegarandeerd!
  • 10 Things I hate LOVE about you. Wie herinnert zich nog die film met Julia Stiles en Heath Ledger? Schrijf je valentijn een brief, gedicht of briefjes met 10 redenen waarom je zo gek op hem/haar bent. Dit kun je zowel doen als je pas bij elkaar bent, maar ook als je al lang samen bent en elkaar er aan wilt herinneren hoe speciaal hij of zij voor je is.
  • Vul de kamer met ballonnen. We hebben een mooie Valentijnsdagcollectie met hartballonnen of letterballonnen met bijvoorbeeld Love. Of een leuke vervanger voor bloemen, stuur een gevulde helium ballon naar je geliefde en verras hem of haar op het werk.

Valentijnsdag verassingen

  • Love is Sweet. Bak koekjes of cakejes voor je partner. Want, iedereen weet, de liefde van een man gaat door de maag!
  • First Date: boots je eerste date na. Hetzelfde restaurant of die middag bowlen? Weet je nog precies wat je aan had? En was het niet een super date, maak er een upgrade date van! Ga naar dat ene romantische restaurantje of naar een romantische film in de bios of kies er juist voor samen een wandeling te maken. En onze tip is dat zo’n speciale date ook de perfecte gelegenheid is om je partner te verrassen met een hele belangrijke vraag! (Hint, hint, hint!!)

Mijn man krijgt dit jaar één van deze verrassingen voor Valentijnsdag. Wat ben jij van plan? Vertel het ons!

Bekijk voor meer inspiratie ons Pinterest Bord.

Verras je geliefde op Valentijnsdag