Fotocredits: @merelgebe

Ben jij bijna jarig of ga jij een verjaardagsfeestje voor jouw bestie organiseren? En wil jij alles uit de kast halen om het verjaardagsfeest zo fabulous mogelijk te maken? Wij begrijpen dat maar al te goed. Met deze decoratie zorg jij ervoor dat de verjaardag in stijl wordt gevierd!

Ballonnenboog

Maak een spetterende entree met een ballonnenboog. Super stijlvol en oh zo leuk! Met onze DIY pakketten maak jij deze in een handomdraai. Een ballonnenboog is ook leuk voor boven de candy table, waar natuurlijk de verjaardagstaart op komt te staan. Of gebruik hem als backdrop voor foto’s.

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Taarttopper

Over verjaardagstaart gesproken…daar hoort natuurlijk een taarttopper bij! Wat dacht je van een taarttopper met naam in glitter acryl? Woah! Super leuk als finishing touch op de verjaardagstaart.

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Feestgordijn

Feestgordijnen geven net even die fabulous touch aan een verjaardagsfeestje. Hang er een op bij de entree onder de ballonnenboog of achter de sweet table. Met een feestgordijn kan je ook een heel leuk fotohoekje maken. Metallic, (rosé)goud, zilver, roze, blauw. Ze zijn er in diverse kleuren!

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Grote ballonnen

Met grote ballonnen zorg jij zeker voor een spektakel op het feestje! En met groot bedoelen wij groot. 1 meter groot. Wow! De 1 meter ballonnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Combineer ze met onze grote confettiballonnen en Orbz ballonnen (verkrijgbaar in ombre en transparant). Vul de ballonnen met helium, hang er een lint aan en knoop ze vast aan een ballongewichtje. Verspreid er een paar over de locatie et voilà, de ruimte ziet er super stijlvol uit!

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Papieren waaiers

Ook papieren waaiers doen het altijd goed op verjaardagsfeestjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en maten. Hang ze aan de muur voor een speels effect! Wedden dat jouw gasten graag een kiekje voor deze mooie waaiers willen maken?

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Roerstaafjes

Serveer de drankjes in stijl met een gepersonaliseerd roerstaafje met naam! Ze zijn gemaakt van acryl en verkrijgbaar in diverse designs. Ook zijn ze als traktatieprikker te gebruiken. Wij zijn helemaal fan! Kies de kleur die bij het verjaardagsfeest past en jouw drankjes zijn ready to go. Tip: in een champagne- of longdrink glas komen ze het beste tot zijn recht.

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Tafelconfetti

Dit is misschien niet een echte eyecatcher, maar velen vergeten hoe leuk het is om wat tafelconfetti toe te voegen aan de snacktafel. De tafel met lekker hapjes geef je in één keer feestelijke touch! Er zijn zo veel leuke, verschillende soorten.

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Cijferballonnen

Natuurlijk mag de cijferballon gevuld met helium niet ontbreken. Laat aan iedereen zien hoe oud jij bent geworden of hoe oud degene voor wie jij het feestje hebt georganiseerd is geworden met mega grote cijferballonnen!

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Fotocredits: @merelgebe

Instant Photo Box Instax Wide

Al deze mooie deze mooie decoratie wil je natuurlijk wel vastleggen. Wel eens gehoord van de Instant Photo Box Instax Wide? Deze box bevat een Instax Wide 300 camera, 60 Instax wide films en een voucher voor 60 gepersonaliseerde afdrukken! Met deze box maak je op ieder gewenst moment een foto die direct afgedrukt wordt. Zo krijgen jouw gasten een tastbare herinnering van een bijzonder moment!

Verjaardag vieren in stijl: zo doe je dat!

Ga jij deze items gebruiken op jouw verjaardagsfeest?