Het is misschien wel een van de grootste mijlpalen van een tiener; 18 jaar worden! Je mag alleen rijden met je rijbewijs, alcohol drinken en uitgaan in de leukste clubs. 18 jaar worden is daarom wel een groot feestje waard, want je bent eindelijk officieel volwassen!

Bekijk hier alle decoratie voor 18 jaar.

Decorate away!

Om deze mijlpaal te vieren geef jij het allerleukste feestje. Dit doe je natuurlijk met een bijpassend party thema.

Golden party

Versier de locatie met een zee aan gouden ballonnen! Onthaal de gasten met een mooie ballonnenboog en breng overal jouw nieuwe leeftijd terug met de folieballonen waar het getal 18 op staat. Alleen nog een 1 en een 8 om mee te poseren en het is een groot ballonnenfeestje!

Met alleen ballonnen ben je er nog niet. Vul de decoratie daarom aan met gouden slingers en gouden backdrops. De sweet table versier je uiteraard met de leukste servetjes met in het goud het getal 18 erop!

Officieel volwassen: feestdecoratie voor 18 jaar

Iridescent all over

Op jouw feestje moet natuurlijk iedereen weten dat jij de jarige bent. Doe daarom een prachtige sjerp om met daarop de tekst “18th birthday”. Met deze iridescent sjerp zal jij zeker opvallen tussen het feest gebruis.

Op deze mooie avond worden er vast veel foto’s gemaakt. Maak een mooi fotohoekje met een iridescent feestgordijn. Met dit gordijn heb je gelijk een mooie achtergrond op al jouw feestfoto’s. Versier de rest met papieren waaiers en iridescent confetti ballonnen voor een super feestelijke locatie.

De sweet table versier jij natuurlijk net zo feestelijk als de rest van de locatie. Bestrooi de tafel met iridescent confetti en serveer de drankjes met matching rietjes. Op de taart komt natuurlijk een 18 topper en achter de bday cake kan je een mega 1 en 8 in het zilver zetten, zodat niemand meer om het feit dat jij volwassen bent heen kan.

Officieel volwassen: feestdecoratie voor 18 jaar Officieel volwassen: feestdecoratie voor 18 jaar

Let the games begin!

Op een feestje hoort natuurlijk ook een leuk spelletje! Beer pong bijvoorbeeld. Talking Tables heeft drie leuke beer pong spellen namelijk:

  • Prosecco pong
  • Pong wars (beer vs prosecco)
  • Gin & Tonic pong

Deze spellen kan je als ijsbreker gebruiken of gewoon om de sfeer er lekker in te brengen. Eén ding is zeker, na deze spelletjes is het feestje een groot succes!

Vier jouw 18e verjaardag dus goed met mooie decoratie en leuke spellen! Welk thema kies jij voor jouw 18e verjaardag?

Bekijk hier alle decoratie voor 18 jaar.

Koningsdag: Organiseer je eigen koninklijke feestje! - 18 jaar

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography