Je kent het wel. Die chique uitstraling, de glanzende look, de roségouden decoratie. Het was in 2018 al niet te missen en wordt in 2019 een steeds grotere trend. Roségoud kent geen grenzen; je kunt ze overal voor gebruiken en zullen altijd het gewenste effect opleveren, ga jij  voor volop rose in alles of houd je liever van roségouden accenten? Nu alleen de vraag; hoe pak je het aan?

Collecties voor een roségoud feestje

Maar goed, wanneer kun je dit thema zoal gebruiken? Natuurlijk heeft deze kleur een bepaalde uitstraling; chique en netjes. Dit kun je dus goed gebruiken als je ook voor deze look wilt gaan. Het is niet zo snel de kleur voor een kinderfeestje, maar voor een volwassen B-day bash is het wel erg gaaf! Ook voor de geslaagde tieners of de viering van een belangrijke dag is dit dé perfecte thema om aan te houden als je een meer ‘sophisticated but fun’ look wilt.

Neem voor een roségoud feestje hier een kijkje:

Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Babyshower met roségoud

En dan heb je natuurlijk nog de babyshowers, heb je liever niet de cliché nijntje slingers of de standaard roze of blauwe kleuren, dan kun je altijd gaan voor classy rosegold!

Dit zijn de roségouden babyshower collecties:

Hello world babyshower collectie - Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Tafel setting

De party animals die graag alleen wat roségouden accenten terugzien kunnen gaan voor de servetten met dots en borden met dots of pastel met roségouden accenten. En wat dacht je van de fleurige Ditsy Floral collectie?

Tóch een liefhebber van de full on rose gold? Vul de tafel dan met rosé bekertjes, goodiebags met allemaal leuks, bijpassende bordjes en rosegold tafelconfetti en mini yay’s om de boel nóg feestelijker te maken!

Wat áltijd wel leuk staat zijn tafellopers, ga bijvoorbeeld voor extra shiny met pailetten.

Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Versiering

Voor versiering kun je de muren supertof opvrolijken met de mooiste papieren waaiers, een roségouden feestgordijn, roségouden slingers in de vorm van confetti of bloemen of je kunt mooie tasselslingers ophangen.

Qua ballonnen is er zo veel keus. Blaas je leeftijd op in folieballonnen en combineer ze met confettiballonnen. Of ga voor de roségouden ballonnenmix van House of Gia. Ook de rosegouden folieballonnen mogen niet vergeten worden!

Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Rosegold extra’s

Hmm… even denken, we hebben de bordjes, bekertjes, ballonnen en slingers gehad, wat missen we nog? Feestelijke extra’s! Decoreer de taart bijvoorbeeld met een Happy Birhtday taarttopper, hooray taartkaarsje of ‘let the sparks fly’ met een taartfontein! Laat iedereen feestelijke hoedjes dragen om in de stemming te komen en wat is nou een roségouden feestje zonder hier en daar een glaasje rosé? Of een potje rosé pong!

Prosecco Pong - Trendkleur: decoratie voor een roségoud feestje

Op zoek naar meer rosé? Neem dan een kijkje op ons Pinterest Bord!