De trend van dit moment: de Winter BBQ! Barbecueën alleen geschikt voor in de zomer? Nee hoor! Met de juiste voorbereiding organiseer je een fantastische winterse barbecue.

Knapperend vuur op de BBQ, flinke stukken vlees, een lekker borreltje, warme kleding, fijn gezelschap én misschien zelfs sneeuw... dat zijn de ideale ingrediënten voor een geslaagde winter barbecue. En wij gaan jou helpen de beste winter BBQ ever te creëren.

Food and Drinks

Wat is een barbecue nou zonder eten? Het is natuurlijk belangrijk om lekker eten te serveren op zo'n heerlijke barbecue. Zorg voor al het lekkers voor op de grill en serveer het op deze leuke planken voor een echte outdoor vibe. Match the look met onze houten bestek setjes voor het complete plaatje! En wat is nog gezelliger dan met zijn allen een kopje chocomel drinken en marshmallows roosteren?

Decor

Om de sfeer echt aan te brengen heb je een goede decor nodig! En nou is het juist decoratie waar wij goed in zijn ;P

Ga voor de echte winterkleuren: Wit, lichtblauw en grijs. Met wat donkere, grauwe groene kleuren erbij krijg je echt een cozy feel! Lampionnen zijn echte sfeermakers en laten we die nou juist in de heerlijke winterkleurtjes hebben. Deze lampionnen kun je super leuk ophangen voor als het wat donkerder wordt, want ja in de winter gebeurt dat snel. ideaal dus!

De toffe "Be cool" ballonnen zullen ook enorm leuk staan in de tuin! En passen goed bij jouw trendy winter bbq.

winter decor

Winter BBQ musthaves

Andere leuke spulletjes die je leuk kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld de "get cozy" mandjes met dekentjes of sjaals en handschoenen. Maar uiteraard is het kampvuurtje een echte musthave als je buiten in de kou zit met zijn allen! Eigenlijk kun je concluderen dat alle warmte en gezelligheid welkom is!

winter blanket

kampvuur winter

Wil je nóg meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook ons Pinterest Bord: Winter BBQ.