Staat er een verjaardag op de planning? Een babyshower? Of iets anders feestelijks? Dan moet je zeker gaan voor de trend van het moment: pastel! Voor zowel jong als oud is dit dé kleur die je kunt gebruiken bij iedere gelegenheid. Are you ready for a pastel party?

Pastel Party

Deze Pastel Party collectie van Meri Meri bestaat uit een combinatie van de mooiste pasteltinten gecombineerd met een chique randje goud. De kleuren die steeds terug komen zijn: lichtroze, lichtgeel, lichtblauw en mintgroen. Dek de tafel met een tafellaken die een neutrale, rustige kleur heeft; op deze manier knallen de kleuren van de bordjes, bekers en servetten en komen ze beter tot hun recht. De collectie is heel mooi te combineren met de houten bestek set van Meri Meri. De uiteindes zijn ook gekleurd waardoor ze goed matchen. Decoreer de kamer met de bijpassende papieren waaiers en de pastel confetti ballonnenset. Jouw Pastel Party is ready!

Trend: pastel party thema, partydeco

Pick & Mix

De Pick & Mix collectie van Ginger Ray bestaat uit veel prints en kleuren. De producten zijn heel verschillend, maar je kan ze wel heel goed met elkaar combineren. Er zijn een aantal producten die compleet in het thema staan van een verjaardag. Deze producten met Happy Birthday hebben een zachte, roze kleur. De collectie heeft ook hele leuke mintgroene bordjes, servetten en bekers met de tekst: Hooray! Deze passen natuurlijk bij elke feestelijke gelegenheid! Maar de Pick & Mix collectie weet je nog meer te verrassen. Wil je namelijk liever iets zonder tekst? Geen probleem! Dan kies je het confetti thema. Dit kleurrijke thema bevat bekers, bordjes, servetten en kleine bakjes voor snacks. Naast tafeldecoratie is deze collectie ook voorzien van Happy Birthday slingers en een confettikanon.

Trend: pastel party thema, partydeco

Rose Gold and Pastels

Nu geen goud in combinatie met pastel, maar roségoud! Deze combo is top! De kleine quotes in deze collectie maken het helemaal af. Ze maken jouw feestje in één keer gezellig! Sowieso een musthave die je niet kan missen op jouw Rose Gold and Pastels party! De collectie bevat bijpassende bordjes, bekers en servetten. De kleuren passen perfect bij de candy folieballonnen. Heerlijk al die vrolijkheid!

Trend: pastel party thema, partydeco

Simply Eco

Ga voor trendy, lief en eco met de Simply Eco collectie. Deze collectie bestaat uit biologisch afbreekbare servetten en borden gemaakt van houtvezels, bamboe en suikerriet. De hippe kleuren zijn door middel van soja-inkt gecreëerd. Simply Eco is prachtig én goed voor het milieu: de perfecte samenstelling! De bordjes hebben een sierlijke schelpenrand en van bovenaf lijken het net bloemen. Combineer alle kleuren en maten met elkaar voor een geweldig, feestelijk effect! De bijpassende servetten zijn in twee maten verkrijgbaar en de houten servetten set past hier ook prachtig bij.

Trend: pastel party thema, partydeco

Pastel Birthday Party

Bovenstaande collecties geven allemaal een volwassen indruk. De Pastel Birthday Party en de volgende twee collecties zijn daarentegen wat kinderlijker en misschien meer gericht op kinderen. Maar dat zijn uiteraard maar richtlijnen. Als jij het regenboog thema helemaal geweldig vind voor jouw feest, houden we je vooral niet tegen! En wij geven je groot gelijk, want hoe leuk is de regenboog donutwall en mega confetti ballon? Voor op tafel zijn er regenboog bordjes of Happy Birthday bordjes. Hetzelfde geldt voor de servetten en bekers: voor deze producten heb je een pastel variant en een regenboog pastel variant. Je beslist dus zelf in hoeverre de regenboog de overhand heeft. ? Andere eyecatchers uit deze collectie zijn de pompom ballonnen en de confetti ballonnen slinger. Iedereen zal zijn ogen uitkijken! Met dit feestje blaas je echt iedereen weg.

Trend: pastel party thema, partydeco

Pick & Mix Pastel

Hip-Hip Hooray! Deze vrolijke collectie bestaat uit goud, pastelkleuren en confetti! Naast dat je Pick & Mix Pastel kunt gebruiken voor een verjaardag, is hij ook geschikt voor een eerste verjaardag of een cake smash! Maar ook voor een babyshower of een andere feestelijke gelegenheid is geschikt met de juiste producten. Kleed de boel aan met paperfans, tasselslingers en voeg voor een extra effect nog een confetti kanon toe! Zet de feesthoedjes op en dek de tafel met Hip-hip hooray bordjes, bekers en servetten. De collectie bevat ook nog hele leuke uitdeeltasjes. Handig voor kinderfeestjes om traktaties in te doen of voor een babyshower met een bedankje erin.

Trend: pastel party thema, partydeco

Flutter

We sluiten af met de liefste collectie: Flutter! Deze collectie van Daydream Society staat in het teken van vlinders en prachtige pastelkleuren. Bij een kinderfeestje kunnen de kinderen zich versieren met de plaktattoos en de zich verkleden als vlinder met de verkleedset van Meri Meri. Verder is ook bij Flutter de tafeldecoratie on point! De bordjes hebben een heel mooi ontwerp: ze zijn in de vorm van een vlinder met paarse en blauwe kleuren. De bijpassende servetten en bekers matchen hier heel mooi bij.

Trend: pastel party thema, partydeco

Ga jij voor een pastel party?