Fotocredit: CHYMO & MORE Photography
VIVA reikt op 15 november voor de elfde keer de enige echte VIVA400 Awards uit. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. En onze Tineke heeft een feestje mogen vieren, want ze is genomineerd!

Wat is Viva400 precies?

De enige echte VIVA400-lijst is bekend! En jouw stem uitbrengen kan hier. Maar wat houden deze awards dan in? De Vivalijst is een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. De awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders (Tineke dus!). Daarnaast is er een publieksprijs zodat het publiek, naast de zes awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kan stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2018. Welke kwaliteiten heeft zij dan? “Deze vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.”

Feestje op de werkvloer!

Jawel Tineke weet als geen anders hoe je een goed feestje moet geven. Dat blijkt uit het succes van Weddingdeco.nl en Partydeco.nl sinds 2013! Toen Pinterest nog maar net bestond begon ze met het pinnen van haar bruiloft dat in dat jaar zou plaatsvinden. De pins en ideeen stapelden op, maar nergens in Nederland kon ze deze decoratie vinden. En ze kon vast niet de enige bruid zijn met dat probleem. Dan haal ik het toch zelf naar Nederland dacht ze! Een carrièreswitch waar ze tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft. Na het inslaan, onderzoeken en bezoeken van beurzen over decoratie items, kwam Tineke er al gauw achter dat er ook qua party items voor verjaardagen of babyshowers veel leukere items waren dan je in Nederland kunt halen. Al snel was ook Partydeco.nl geboren in 2013! Met de oprichting van Kidsdeco.nl in 2015 mag ze zich nu (samen met haar man Nick) zelfs eigenaar noemen van 3 webshops. Aldus is het wel duidelijk waarom Tineke een als zakenwonder genomineerd wordt (vinden wij natuurlijk), want het is niet altijd makkelijk om een grote verantwoordelijkheid te hebben en er een succes van te maken! Wij zijn super trots! Jij ook? Stemmen kan hier! Go Tineke! Tineke is genomineerd als Viva400 zakenwonder
Fotocredit: CHYMO & MORE Photography