Donut worry, just party! Want voor de échte zoetekauw hebben wij het tofste feestidee ever. Donut party! De heerlijke gevulde, zachte, kleurrijke, lekkere hmmmmmm… wacht waar was ik? Juist die leuke Donuts kun je goed combineren met een leuke themafeestje en wij laten je zien hoe!

Donut sweets

Feestjes zijn leuk, maar alle zoetigheid op feestjes vinden we stiekem toch het leukste. Guilty! Vandaar dat een donut thema ideaal is, voor een kinderfeestje, een verjaardag en zelfs een bayshower.. Je kan er zo veel leuks mee voor de sweet table en decoratie.

Neem bijvoorbeeld het decoreren van je taart, die kun je decoreren met mini donuts of donut taartkaarsjes erop plaatsen.

Maar op een donut party serveer je toch geen taart? Goed punt, dus waarom zou je geen taart van donuts maken? Het is een donut, maar dan 10x groter! Stapel alle donuts op elkaar en maak een mix van de heerlijkste glazuur laag, sprinkles, vullingen en oh... Ik krijg er honger van!

En heb je onze leuke donut walls al gezien? Ze staan super op de sweet table en zijn een echte eyecatcher. Donut hesitate to help yourself with a donut!

Play party

Naast heerlijke zoetigheid is het amuseren van je gasten uiteraard een must! Zorg ervoor dat je genoeg te doen hebt op je feestje. Op een donut themed party kun je veel leuke spelletjes bedenken.

Hang allemaal donut aan een lijntje en laat de kinderen koek… euhh.. donut happen! Wie het eerste zijn donut op heeft zonder hem te laten vallen heeft gewonnen. No cheating, dus geen handen gebruiken. Happen maar!

Enne... je geeft de jarige natuurlijk wel een bijpassend cadeau volledig in thema!

Whatever sprinkles your donut

Wat zeker niet mag missen bij al die heerlijke donuts is het juiste servies en de mooiste tafeldecoratie!

De Pick & Mix collecties (Pick & Mix, Pick & Mix Pastel, Pick & Mix Rose Gold) zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met de kleurrijke donuts. Plaats de leukste prikkers op je donuts, hang de vrolijke slingers en waaiers en drink uit de confetti bekertjes! Je kunt ook de leuke bijpassende ballonnen ophangen om de leeftijd te showcasen! De donut kill my vibe bordjes van de Good Vibes collectie zijn ook heel leuk om de donuts op te serveren samen met servetten.

Hoe ziet jullie donut party eruit? Wij zijn benieuwd! Tag ons met @partydeco.nl of laat een reactie achter in de comments!