Breathe in the sea! Want binnenkort vier jij het allerleukste onderwater kinderfeestje! Tover jouw huiskamer om tot een echte onderwaterwereld met de leukste ballonnen, slingers bordjes en nog veel meer andere decoraties.

Happiness comes in waves!

Na het uitnodigen van de kids is het tijd voor het leukste onderdeel; het shoppen van de decoraties! Bij een oceaan feestje horen natuurlijk donkerblauwe tinten en vissen. has got your back.  Met deze collectie maak jij een echte onderwater wereld van de woonkamer.

Decoratie

Allereerst heb je de perfecte basis nodig voor jouw decoraties. Zo kan je een blauw zeil op de grond leggen om een water effect te creëren. Het handige aan een zeil is dat als de kinders troep maken je vloer niet gelijk zo vies is. Win, win dus! Met een blauw zeil ben je er nog niet. Hang een leuke Under the Sea slinger op voor een echte blikvanger aan de wand.

Met wat haaien en zeepaardjes folieballonnen maak je er al helemaal een onderwater wereld van.  Om het ballonnenfeestje compleet te maken kan je een blauwe ballonnenboog bij de eettafel plaatsen. Deze lijkt door zijn samenstelling in kleuren op een grote golf. Maak de kamer helemaal af met doorzichtige ballonnen met witte confetti die je op de grond legt. Hierdoor zal het lijken alsof er luchtbellen op de vloer liggen.

De tafel mogen we natuurlijk niet vergeten. Met Under The Sea ben je ook voorzien als het om de eettafel gaat. Van servetten in de vorm van een vis of schelp tot en bekers met holografische prints en vissen.

Thema kinderfeestje: under the sea

Activiteiten voor een under the sea kinderfeestje

Op het beste onderwaterfeestje horen natuurlijk ook de leukste activiteiten. Om in het onderwater thema te blijven hebben wij de volgende leuke ideeën om thuis te doen:

  1. Schat zoeken in de onderwaterwereld! Laat alle duikers een duikbril meenemen of regel deze zelf en laat ze zoeken naar de schatten van de oceaan. Haal kleine cadeautjes die bij het thema passen en doe deze in donker blauwe en licht blauwe ballonnen (je moet niet door de ballonnen heen kunnen kijken). Blaas deze vervolgens op en verspreidt ze over de grond. In niet alle ballonnen zal een schat zitten dus het is aan de duikers om de juiste ballonnen ‘op te duiken’.
  2. Snoep happen. Vul een teiltje met water en gooi hier diversen (waterdichte) zakjes met snoep in. De kids krijgen weer een duikbril op en mogen een voor een met alleen hun mond proberen zoveel mogelijk zakjes te pakken.
  3. Movies in the ocean. Zet een leuke film aan die bij het thema past, zoals: Finding Nemo of Finding Dory. Maak vervolgens lekkere hapjes voor tijdens de film en voilà je hebt er geen kind meer aan.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Shop de gehele Under the Sea collectie van Meri Meri en begin met het plannen van het stoerste kinderfeestje van het jaar.

Thema kinderfeestje: under the sea