Denk je aan iets zoets, liefs en super schattigs? Dan denken wij meteen aan Golden Deer. Deze collectie van My Little Day heeft alle ingrediënten om er een mierzoet feestje van te maken!

Oh deer!

De gouden hertjes staan centraal in dit lieve thema. Zo komen deze terug op alle decoraties en vallen zij extra op, op de mint kleurige bordjes. Dit thema is super simpel af te stylen en kan voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, verjaardagen, babyshowers en kerst!

Tafeldecoratie

Decoreer de tafel als een pro! Gebruik als basis een mooi roze tafelkleed en ga vanuit dit item verder met decoreren. De Golden Deer bordjes, bekertjes en servetjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op de tafel. Om de tafel verder aan te kleden is er bestek en confetti nodig. Gooi wat confetti op de tafel, et voilà. Je hebt de vrolijkste party table van iedereen!

Room decoration

Stijl de kamer af met de leukste versieringen. Om het thema goed door te voeren zijn de Golden Deer ballonnen een echte musthave! Vul deze ballonnen aan met een gouden ballonnenmix en het ballonnenfeestje is compleet!

Aan de wand valt er ook nog wel het een of ander te decoreren. Hang de goudfolie slinger op uit de collectie en maak zelf een diy tasselslinger met de leukste mint kleurtjes. Super leuk om met de kids te maken of om zelf te knutselen.

Sweet table

Maak de sweet table nog zoeter door hem aan te kleden met de allerliefste kleurtjes. Presenteer de taart en de andere hapjes op mint kleurige en witte taartenplateaus. Maak de taart op de tafel helemaal af met de Golden Deer kaarsjes!

Thema feestje: Golden Deer

Golden Deer thema's

Dit thema is super gemakkelijk om af te stylen en past dankzij haar neutrale, maar toch leuke design bij vele gelegenheden. Of je het nou voor Kerst, verjaardagen of babyshowers gebruikt, het kan allemaal!

Kinderfeestje

De schattige hertjes lenen zich prima als thema voor een kinderfeestje of eerste verjaardag. Jouw kids zullen op slag verliefd worden op deze diertjes. De collectie is ook compleet van bordjes tot bekertjes en slingers om er een compleet plaatje van te maken.

Thema feestje: Golden Deer

Babyshower

De mintkleuren maken van Golden Deer een neutrale collectie als je het geslacht van jouw kindje nog niet weet. Daarnaast is het ook goed te combineren met blauw en roze!

Thema feestje: Golden Deer

Kerst

De mintgroene kleuren en gouden details zijn natuurlijk helemaal perfect voor Kerst! Het kleine hertje past precies tussen al die grote rendieren en geeft het een lieve uitstraling als je jouw kerstdecoratie iets wilt verzachten.

Thema feestje: Golden Deer