Ready to flamingle! Een roze feestje is in onze ogen altijd een goed idee. En als je er een lief, leuk roze beestje bij denkt in de vorm van een flamingo dan staan we meteen op de stoep. De flamingo is niet meer weg te denken uit onze feestthema's en we zien hem steeds vaker ergens met zijn kop de hoek om kijken. Hoog tijd om alle feestcollecties eens uit te lichten die passen bij een flamingo feestje!

Flamingo

De Flamingo collectie van Meri Meri kenmerkt zich door de leuke flamingo illustraties in de kleuren roze, peach en goud. De eyecatcher is toch wel de Flamingo folieballon en is ook nog eens een van onze bestsellers.

Bekijk de Flamingo feestdecoratie hier.

Tropical vibes party: een zomers feestje - Thema feestje: Flamingo Fun

Flamingo Fun

Party like a flamingo! Ontdek onze Flamingo Fun collectie van Ginger Ray en maak van je saaie tafel een feestelijke flamingo tafel! In combinatie met vrolijk geel en een vleugje groen krijgt jouw feestje een tropische uitstraling. Vooral de party props zullen het leuk doen op de foto's!

Bekijk de Flamingo Fun feestdecoratie hier.

Thema feestje: Flamingo Fun

Good Vibes

Haal de discobal tevoorschijn, hang de slingers op en zet de muziek hard aan! Het is tijd voor een goed feestje en dat doe je met de hippe Good Vibes collectie van Ginger Ray. De iridescent kleuren matchen geweldig met het roze van de flamingo. Het werpspel moet je zeker een keer met je vrienden hebben gedaan!

Bekijk de Good Vibes feestdecoratie hier.

Thema feestje: Flamingo Fun

Aloha

You had me at Aloha! Kom in warmere sferen met de te gekke Aloha collectie. Je ontvangt jouw gasten helemaal in Hawaii sferen en serveert ze bij binnenkomst meteen een ijsje met leuke flamingo prikker.

Bekijk de Aloha feestdecoratie hier.

Thema feestje: Flamingo Fun

Tropical

Combineer jouw flamingo's met groene bladeren, bloemen en ananassen en je hebt een tropisch feestje. Zeker de taarttopper zal het plaatje compleet maken.

Bekijk de Tropical feestdecoratie hier.

Tropical vibes party: een zomers feestje

You look totally flamazing

Geef je een flamingo feestje voor de kinderen? Dan kan een te gekke outfit zeker niet ontbreken om het tropische avontuur compleet te maken. De kids worden in keer omgetoverd in een exotische vogelfluisteraar met deze te gekke flamingo verkleedset van Meri Meri. Met een roze tule cape en een glitter hoofdje zijn ze ready to party.

De dresscode voor de volwassenen? Think pink!

Flamingo musthaves

Tot slot mag een lijstje met onze 10 favoriete items voor een flamingo feestje niet ontbreken!

  1. Lichtslinger Flamingo 1m
  2. Let's Flamingle Slinger glitter roze
  3. Aquarel poster roze flamingo of gele flamingo
  4. Ballonnen Flamingo roze mix
  5. Folieballon Let's Flamingle
  6. Verjaardagskaart flamingo of flamingo honeycomb
  7. Ballonnenboog Roze
  8. Confetti mix Roze
  9. DIY Tasselslinger Strawberry Daiquiri
  10. We Heart Birthday kaarsjes roze

Op zoek naar meer inspiratie voor een flamingo feestje? Bekijk ons Tropical Vibes Party bord op Pinterest!

Thema feestje: Flamingo Fun