Follow the call of the disco ball! Want binnenkort vier jij het allerleukste feestje waar alle gasten met hun heupen zullen swingen en keihard mee kunnen zingen! Een feestje bij de discotheek! Of gewoon bij je thuis met de nodige decoratie die jouw woonkamer omtovert tot een echte disco party.

You’re Invited to boogie!

Als je je gastenlijst hebt opgesteld en het tijd is om iedereen uit te nodigen wil je natuurlijk wel op een toffe manier bekend maken dat je een discofeestje geeft. Daarom kun je een doos met lege cd’s kopen en alle informatie met een stift opschrijven; adres, naam, tijd, datum en outfit!

Een entreekaartje voor de coolste club op het dorp, jouw feestje, is ook een originele manier om je gasten uit te nodigen.

Glittery good vibes!

Uiteraard hebben we de mooiste collecties voor het geven van een shimmy disco feestje! Want wat mag je echt niet missen in een disco? Een discobal! Hang de discobal op met de lichtslingers erbij en je kan helemaal losgaan op de dansvloer! Na al dat dansen krijg je best wat honger en dan kun je een heerlijk hapje eten met de discoball bordjes van Talking tables!

Heel de kamer is feestelijk gedecoreerd met shimmer en glitter. feestgordijnen, slinger “follow the call of the discoball” , till death do us party ballonnen.

holografisch feestje good vibes

Finger food fever

En als het feestje bijna opgezet is mag het heerlijke eten ook niet missen. Ga voor kleur en fun met in chocolade gedipte marshmallows topped met een discodip! Op cake-pops met allemaal verschillende kleuren en als je heel goed bent in decoreren cake pops die sprekend lijken op disco balls!

De leukste activiteiten voor jouw New Year's Eve Party

Party dress and boogie boots

Haal alles uit de kast voor de meest feestelijke outfit! Wij denken bij disco aan glitter, glitter, glitter! Ga voor dat leuke jurkje of een flared glitterbroek. Ook zilver gaat goed gepaard met de shining discoball! Voor de kleintjes zijn wij in love met de glitter haarclips en zilveren schoentjes.

Time to shake!

Shimmer en shake op de dansvloer! Plaats simpelweg zwart en witte vlakken op de vloer. Te halen bij de karwei of gewoon met knutselpapier! En wil je qua muziek niet te veel geluidsoverlast creëren? Organiseer dan een silent disco! Geef iedereen een koptelefoon mee of vraag of ze er een meenemen en dans op je eigen favoriete muziek. Via de app “ampme” kun je dezelfde muziek op dezelfde tijd afspelen als de rest van de gasten en kun je samen lekker jammen op de muziek.

disco ball feestje