Be the queen of sixteen! Want 16 wordt je maar één keer en dat moet goed gevierd worden. Haal je vriendinnen erbij en party like a rockstar met deze tips voor een sweet 16 verjaardagsfeest.

De mogelijkheden zijn eindeloos voor een origineel feest waar nog maandenlang over nagepraat wordt; zelf kleding ontwerpen en showen voor de fashionista, of karaoke voor de popster. Doet ze het liever rustig aan, dan is een spa party dé manier om te relaxen.

Natuurlijk hang je allereerst de megacijfers 16 op, maar met welke decoratie maak je jouw feestje echt af?

Denk VIP glamour party

Sweet 16 feesten zijn fel, aanwezig en super glam. Ga dan ook voor dit thema als je een échte sweet 16 wilt! De MTV show "My Sweet 16" is echter wel heel erg 2005, so let's mix it up. Maak het feestelijk met de trend van het moment: iridiscent.

In onze Iridiscent Party collectie vind je de hipste decoratie voor een kleurrijk, glamour feestje. Decoreer de sweet table met Hooray bordjes en Party servetten en gebruik voor de backdrop de Happy birthday slingers met tasselslingers.

Sweet 16 feestje

Wat is meer glam dan een loper?

Juist! Niets. En daarom is een loper een musthave op jouw sweet 16. Je kan natuurlijk voor de basic rode loper gaan, maar waarom zou je als je kan gaan voor de showstealing roze loper? Jij en je vriendinnen zullen zich voelen als echte fashion icons als zij het feestje binnentreden!

Tip: Gebruik de loper als een fashion show runway en maak de leukste foto's!

Disco fever

Bij het zien van alle iridiscent kleuren heb je toch meteen zin in een feestje? Dan zorg je met een karaoke bar voor de juiste sfeer. Voel zelf als een popprinses of laat jouw vriendinnen zo voelen. Sluit een microfoon aan op de tv en zing mee met de grootste hits. Je kunt op Youtube de nieuwste liedjes vinden om op te zingen!

Good vibes, good selfies! Houd een photoshoot met je beste vriendinnen, zo voel je je pas famous. Hang uit de Good Vibes een leuke backdrop op en gebruik de leukste props.

disco ball sweet 16

Feestcollecties voor een sweet 16

Benieuwd in welke stijlen jij nog meer een stijlvol feestje kunt geven voor jouw zestiende verjaardag? Dit zijn onze tips:

We hebben nog veel meer van de leukste, hipste en origineelste ideeën verzamelt op ons Sweet 16 Pinterest board. Neem er een kijkje voor deco, activiteiten, menu’s, uitnodigingen en goodiebags.