Hoera! Jouw zoon is jarig. Je weet wat dat betekent; je moet een stoer kinderfeestje voor jongens organiseren. Onderling maken de mama’s er altijd stiekem een wedstrijdje van om wie het leukste en het beste kinderfeestje heeft gegeven. Jij kan daarom niet achterblijven. Het juiste kinderfeestje organiseren is zo makkelijk nog niet, zeker niet voor jongens. Deze trends en thema’s gaan jou helpen om hét perfecte jongens kinderfeestje te organiseren!

Thema voor een stoer kinderfeestje

Dat er voor meisjes ontzettend veel leuke verjaardag thema’s zijn is geen geheim. Voor jongens daarentegen is het een stuk lastiger om het perfecte thema bij elkaar te shoppen. Jongens houden van stoere dingen zoals: auto’s, dino’s, ridders etc. met leuke thema’s kan je hier gemakkelijk op inspelen.

Roar

Zo kan je er een grommend goed kinderfeestje van maken met onze dinosaurs decoratie. Voor de dino fan zijn er twee stoere thema’s: Roarsome en Dino Party. En deze bevatten genoeg stoere dino’s waar menig jongenshart van op hol slaat. Van slingers tot uitdeelzakjes dit thema heeft het allemaal!

Let’s go on an adventure

Jungle en natuur gerelateerde thema’s doen het ook altijd goed bij jongens. Zo kunnen zij er met het Lets Explore thema heerlijk op uit de bossen in. Dit thema is voor alle avontuurlijke jongens onder ons. Het Go Wild kinderfeestje van Meri Meri laat zelfs de wildste jongens een stapje terug doen. In dit thema vind je tropische dieren en jungleachtige versieringen die jouw huis omtoveren tot een tropisch regenwoud.

Space adventure

De ruimte in? Dat kan op vele manieren! Pak een astronautenpak erbij en laat de space shuttle maar voor vliegen, want het feestje kan wel tot de maan gaan met de To The Moon collectie. Heb je juist een dromer in huis die alle sterren van het heelal telt? Dan is het Galaxy thema the way to go.

Zo creëer je een stoer kinderfeestje voor jongens

Meer thema's voor een stoer kinderfeestje!

Het handige aan een kinderfeestje voor jongens met bijpassende thema’s is dat je het gewoon thuis kan vieren! Aan welke inspiratie kun je nog meer denken? Wat dacht je van:

  • Super Hero: alle superhelden verzamelen!
  • Pirates Bounty: schip ahoy, zien we daar een piratenschip?
  • Dragon Knights: zitten alle ridders straks aan de ronde tafel?
  • Under The Sea: pas op, een haaiensnaaier!
  • Big Rig: vroem, daar komen de auto’s aanrijden!

Zo creëer je een stoer kinderfeestje voor jongens

Trends

Naast de thema’s zijn er ook een aantal leuke trends die op dit kinderfeestje niet kunnen ontbreken! Een van dé trends uit 2019 is het hebben van een stoere taart die voorzien is van een leuke . Hoe meer er bovenop de taart staat hoe beter! Naast een goed versierde taart zijn ook ballonnen nog hipper dan ooit! Van een goed gevulde ballonnenboog tot een gevulde helium folieballon het is helemaal in.

De piñata is weer terug van weggeweest en is in 2019 populairder dan ooit. Hang deze met een touwtje op en de jongens zijn dan wel eventjes zoet. Dit is overigens ook een originele activiteit dat ze kunnen doen op het kinderfeestje.

Dress up!

Maak de feestsfeer compleet met de leukste verkleedkleding voor de jarige job en zijn vriendjes. Per thema is er een leuke bijpassende outfit. Zo heb je voor de dappere ridders en echte ridderpak en voor de astronautjes onder ons een stoer spacemanpak. Ook de wilde brassen kunnen hun fantasie werkelijkheid maken met té leuke outfitjes. Zo kunnen de jongens zich verkleden als: dino’s, leeuwen of als echte draakjes.

Verkleedkleding voor kinderen met fantasie

Activiteiten

Stoere jongens willen ook stoere dingen doen op een kinderfeestje. Organiseer bijvoorbeeld een spannende speurtocht in de tuin, door verschillende items en lekkernijen te verstoppen. De jongens zijn zo een paar uur zoet met het vinden van de ‘schat’. Of doe allemaal leuke korte spelletjes die bij het thema passen. Zo kan je een moderne vorm van ezeltje prikje doen bij het Go Wild of Let’s Explore thema, ‘diepzee duiken’ met de Under The Sea collectie, door middel van het vinden van ‘schatten’ in ballonnen in de ’zee’ of een stoere speurtocht naar de T-rex met de Roarsome collectie.

Kinderfeestjes organiseren voor die kleine wervelwindjes kan soms lastig zijn, maar met het juiste thema en leuke activiteiten maak je van elke verjaardag een super stoer kinderfeestje voor jongens!