Toekomstige Nasa werkers opgelet! Het leukste ruimtefeestje van het jaar wordt gegeven door de jarige! En dat betekent dat de motors van de raketten gestart mogen worden, de astronautenpakken aan mogen en de avonturen van start kunnen! Are you ready for a space party? It's a fly me to the moon kinderfeestje! 

Fly me to the moon

Gelukkig hoeven de mama’s en papa’s van de space coureurs niet veel te stressen, we got it covered. Wij hebben de tofste To The Moon feestcollectie van Meri Meri om de look helemaal af te maken.

Sier de tafel bijvoorbeeld met de leukste bordjes van het universum met een mini pinata in de vorm van een ster of maan er boven op! Gecombineerd met raket bekertjes en bijpassende servetten zal iedereen extra smullen aan tafel!

Als de ruimte-avonturiers naar boven kijken zien ze allemaal planeten in de vorm van honeycombs! Pluto, Saturnus, Mars; spot jij ze al tussen de sterrenslingers? En we mogen de details uiteraard niet vergeten. Vul daarom de raket folieballon met helium en laat hem, zweven tussen die planeten! Top de taart met de leukste to the moon topper en versier ook die heerlijke cupcake in zilveren wrappers!

ruimte space party feestje

Space party adventures

Ben je meer geïnteresseerd in de kleine ruimte mannetjes die zich in het universum bevinden? Maak dan kennis met de mannetjes van de Space party collectie! De tofste robot-aliens, raketten en ufo’s die zweven rond de planeten op jouw bordjes, bekertjes, slingers en meer!

ruimte space party feestje

DIY moon party

Voor de creatieve ouders die juist wél tijd willen spenderen in de look en feel van het feestje hebben we de tofste ideeën. Zo kan je met aluminiumfolie echte maanstenen maken! Maak simpelweg balletjes van de folie, groot genoeg dat je ze op de vloer kunt plaatsen als gangpad of op tafel als decor! Je kunt ze ook aan het plafond hangen.

Met wat aluminiumfolie en karton kun je ook Saturnus namaken. Knip uit karton een cirkel dat perfect om een lampion past. Wikkel de cirkel in aluminiumfolie en voilà een DIY planeet!

Dit laatste project is wel de tofste; jet pack stoelen die je ook kunt dragen na het eten!

  1. Plak twee lege flessen (zonder labels) aan elkaar met stevige duct-tape en verf ze in het zilver of elke gewenste kleur of vul hem met watten om rook na te bootsen.
  2. Met de opening aan de onderzijde vul je het begin met rode en oranje servetten om vuur na te maken.

Bij de hobbywinkel kun je elastieken banden halen die functioneren als houder voor aan de stoel en later voor op je rug; vliegen maar!

Suit up, astronaut!

Uiteraard is het alleen maar normaal om als echte ruimte avonturier op het feestje te zijn. Daarom hebben we voor de jarige een echte ruimtepak hangen. De mama’s en papa’s kunnen ook makkelijk meedoen! Pak simpelweg alle zilverkleurige kleding in de kast, haal een zilveren verf spuitbus voor je haar in huis en ga als robot!

astronauten pak space party ruimte feestje

NASA snacks

Shh... deze zijn wel top secret. NASA heeft de lekkerste zoetigheden verzameld voor een echte ruimte party. Zoals de top secret planet pops: versier die heerlijke cake pops zo, dat je van elke planeet kunt smullen! Blauwe Mars, Oranje Saturnus met een ring en vergeet de rode zon niet!

En nog op zoek naar de perfecte taart? Wat dacht je van een moon cake?

  1. Bak twee taarten. Van de ene mag de ronde top afgesneden worden en de andere kan er bovenop geplaatst worden.
  2. Rol grijze fondant plat en plaats deze over de halvemaan.
  3. Donkergrijs fondant als kraters en voilà, het enige wat je nog nodig hebt is een astronauten poppetje met de Nederlandse vlag!

Met een maan en sterren cookie cutter kan je ook enorm veel! Stroopwafels snijden in de vorm van een maan. Met Nutella gesmeerde broodjes in sterretjes, maar ook gewoon lekkere koekjes bakken bijvoorbeeld!

Heb jij ook gelijk he-le-maal zin in een space party? Dan kun je nu zonder zorgen beginnen met organiseren! Ga erop uit space crusader!