Jezelf verwennen met een maskertje is heerlijk, maar als jij net als ik dagelijks druk bezig bent (werk, sporten, boodschappen en schoonmaken) dan komt het er niet zo van. En wat is leuker dan een gezellig dagje, avondje of weekendje met vriendinnen lekker relaxen en bijkletsen?

Wij introduceren de SPA-RTY! Ofwel: de Spa Party, een heerlijk dagje of avondje wellness met je beste vriendinnen. Perfect voor een speciale gelegenheid (verjaardag of vrijgezellenfeest), maar ook een super goed thema voor een Girls Night In. En ook voor een tienerfeestje is de SPA-RTY heel leuk!

Zacht en relax

Met kaarsjes, relaxte muziek en eventueel een lekker geurtje (geurkaarsjes of wax melts) creëer je al echt een wellness sfeertje. Qua kleur voor decoratie kun je hier alle kanten mee op, afhankelijk van de ruimte waar je spa-rty is. Roze en wit, maar ook turquoise werkt goed. Deze collecties met hun zachte kleurtjes zijn perfect voor zo’n gelegenheid:

Hapjes en drankjes

Serveer lekker frisse en gezonde (shock!) hapjes; fruitsalade, rauwkost met een frisse dip. Je kunt ook crackertjes of sandwiches serveren en verse sapjes. Zet een dispenser neer met water met een smaakje zodat je gasten lekker gezond kunnen drinken. Kijk op Pinterest waar we de lekkerste combinaties voor je hebben verzameld: wat dacht je van citroen, komkommer en munt of aardbei en verse basilicum? Je kunt altijd een glaasje Prosecco serveren, maar voor een echte beauty- en wellness ervaring kun je het beter zonder doen!

Spa-rty

Home made masker

Afhankelijk hoe je het organiseert, kun je vragen of de genodigde dames ook zelf wat goodies meenemen; nagellak, badjas, haarwrap, slippers en een maskertje. Lijkt het je leuk om zelf de maskertjes te maken, probeer dan dit avocado masker:

  • 1 rijpe avocado
  • 2 eetlepels honing
  • 1/3 – ½ kopje yoghurt
  • 1 theelepel verse citroensap

Mix en klaar! Je kunt hier ongeveer 4 maskers mee maken. Wanneer je het aanbrengt laat het dan maximaal 15 minuten zitten. Vervolgens haal je het masker eraf met lauwwarm water. Kijk voor nog meer recepten op Pinterest, hier vind je volop ideeën en voor alle huidsoorten.

Girls night out relaxing...

Zie je dit wel zitten voor een vrijgezellenfeest, denk dan ook aan een leuke goodiebag voor alle dames! En er zijn natuurlijk een hoop mogelijkheden om de aanstaande bruid echt te verrassen. Wat dacht je van het inhuren van een schoonheidsspecialist/nagelstylist. Gegarandeerd een extra leuke middag.

relax massage spa-rty

Je weet wat je moet doen; stuur je vriendinnen een link naar deze blog en spreek af wanneer jullie een SPA-RTY houden. Veel plezier!