Sinterklaas is alweer onderweg naar ons kikkerlandje en zal arriveren op 14 november. Dat betekent weer veel gevulde schoentjes, heel veel kruidnoten en pepernoten en natuurlijk pakjesavond. Dit jaar zullen we een intiemere pakjesavond moeten vieren met alleen het gezin of met het maximum aantal personen dat uitgenodigd mogen worden. Niet minder leuk natuurlijk! De magie van Sinterklaas is er nog steeds! Ik laat je zien hoe jij de gezellige sinterklaassfeer in huis haalt!

Sinterklaas prikkers en toppers

Sinterklaas, partydeco.nl
Sinterklaas, partydeco.nl
Sinterklaas, partydeco.nl

Dit jaar hebben wij weer alles uit de jute zak getrokken om de leukste sinterklaasdecoratie voor de lekkernijen voor jullie te ontwerpen! Het zijn mooie, houten prikkers en taarttoppers geworden die je in de taart, cupcakes of andere lekkernijen kan stoppen. Staat heel gezellig op tafel!

Dit jaar versieren wij de woonkamer éxtra mooi

Sinterklaas, partydeco.nl

Hoe leuk is het om alvast de Sinterklaas magie in huis tot leven te brengen? Decoreer de woonkamer met de allerleukste decoratie! Onze houten slinger al gespot? Een echte eyecatcher als je het mij vraagt. Welkom Sint & Piet!

Sinterklaas, partydeco.nl

Natuur mogen slingers, ballonnen en paperfans ook niet ontbreken. Wij zijn inmiddels partydeco.nl! Elke kleur in elk formaat, in onze webshop vind je genoeg mooie decoratie die zich ook perfect lenen voor pakjesavond. En dit jaar mag er best extra uitgepakt worden, vind je ook niet? Oh kom maar eens kijken naar jullie hippe Sinterklaas versiering!

Sinterklaas, partydeco.nl

De tafel moet natuurlijk op de grote dag ook versierd worden! Met de bekertjes, pepernootbakjes en servetten in Sinterklaas stijl moet dat helemaal goed komen.

Shop online en… op tijd!

Sinterklaas, partydeco.nl

Laat je kindje een verlanglijstje maken en shop het gemakkelijk allemaal online. Ideaal! Let er natuurlijk wel op dat de kinderen niks door hebben. Laat de pakketjes bijvoorbeeld bezorgen om een bepaalde tijd, op je werk, bij een afhaalpunt of bij de buren. Bewaar hem op een goede plek, zodat jullie Sint onopvallend op de deur kan kloppen. Zo behoud je het optimale verrassingseffect. Let op: wees op tijd met het bestellen van jouw Sinterklaas cadeautjes. Het kan bij PostNL erg druk worden.

Cadeau? Kidsdeco!

speelgoed, kidsdeco.nl, partydeco.nl

Zijn de kinderen lief geweest dit jaar? Dat betekent cadeautjes! Bekijk eens onze andere webshop kidsdeco.nl boordevol mooi speelgoed van goede kwaliteit. Van houten speelgoed tot aan ballenbakken, het is een absolute snoepwinkel waar alles te vinden is voor jouw kindje. Daar kan jij vast wel wat cadeaus op het verlanglijstje mee afstrepen!