Je gaat een avondje met vrienden gezellig wat drinken. Het wordt steeds later en gezelliger en iemand komt op het idee om Beer Pong te gaan spelen. Beer Pong kan best gezellig zijn maar… wat als je helemaal geen bier lust?

How to play Prosecco Pong

We hebben er lang op moeten wachten maar voor iedereen die niet van bier houdt is er nu Prosecco Pong! Het is een chiquere variant van Beer Pong maar werkt hetzelfde. Alleen de blauwe en rode bekers zijn veranderd in plastic champagneglazen en gooien we niet met een wit pingpong balletje, maar met een roze! En niet geheel onbelangrijk: je speelt het spel natuurlijk met een glas Prosecco! Prosecco Pong Dan wil je nu natuurlijk aan de slag! Hoe gaat het spel eigenlijk? Het is gelukkig heel simpel.
  • Je maakt twee teams van 2/3 personen.
  • Vul de champagneglazen met jouw favoriete bubbels en zet ze in een driehoekvorm neer op een lange en stevige tafel.
  • Beide teams gaan aan het uiteinde van de tafel staan. Nu ga je met het roze balletje proberen in een glas van je tegenstander te gooien.
  • Ja! Je gooit raak… Nu moet het andere team het glas opdrinken (hé wat vervelend) waar het balletje in is gevallen. Vergeet niet om het lege glas weg te zetten.
  • Gooi je mis? Dan is het de beurt aan de tegenstander. Je hebt pas gewonnen als ALLE glazen met bubbels van de tegenpartij leeggedronken zijn.
Tip: Je hoeft de glazen niet perse te vullen met Prosecco, vul het met wat jij lekker vindt! Prosecco Pong is een ideaal gezelschapsspel om te spelen op jouw verjaardag, tijdens een housewarming, op het vrijgezellenfeest, tijdens Kerst en Oud & Nieuw of gewoon in het weekend met vrienden thuis! Als we er nu zo over nadenken, wanneer kan het eigenlijk niet?! Prosecco pong is in Nederland!

Exclusief verkrijgbaar in Nederland

Op social media kan je er al niet meer omheen. Nadat Talking Tables het zusje van de Beer Pong introduceerde is het internet ontploft! Alleen er was één probleem, het was nog niet verkrijgbaar in Nederland. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen want bij Partydeco en Weddingdeco is het drankspelletje exclusief te koop. Zo kan ook jij genieten van een gezellige avond met je vrienden, want het wordt gegarandeerd een topavond met dit spel. Bestel hier jouw Prosecco Pong and let the games begin! Prosecco pong is in Nederland!