We hebben weer een gloednieuwe collectie toegevoegd aan onze webshop en wát is-ie leuk! Perfect voor verjaardagsfeestjes, babyshowers, bruiloften en andere feestjes. Maak kennis met de Pick & Mix collectie: een vrolijke lijn van producten met lieve pastelkleuren, kraft en goudfolie. 

Staat er een feestje op het programma en wil je het eens goed aanpakken? Leuk! Maar wat voor decoratie kies je als je zoveel leuks bij elkaar ziet? Ga je voor vrolijke stippen of toch het romantische ombre-effect? Aaahh, keuzestress!

Maak je geen zorgen... Het fijne aan de Pick & Mix collectie is dat je kunt kiezen uit verschillende prints en alles met elkaar kunt combineren. Het past allemaal perfect bij elkaar. Waarom zou je kiezen, als het ook een beetje van alles wat kan zijn? Maak een mooie combinatie van producten en creëer in een handomdraai je eigen feestje! Nu weet je gelijk waar de naam van deze collectie vandaan komt 😉

Deze lijn van producten bestaat onder andere uit diverse papieren bordjes, bekertjes, servetten, slingers, confetti, cupcake prikkers, rietjes, bedankdoosjes en -zakjes, kaarsjes, ballonnen, feesthoedjes en nog veel meer leuks. De pastelkleuren geven het geheel een zachte en lieve uitstraling. Voeg een vleugje romantiek toe door artikelen met ombre-effect te kiezen. Maar het is tenslotte ook feest, dus de vrolijke confettiprint en de goudfolie accenten maken het helemaal af.

De Pick & Mix collectie is perfect voor verjaardagsfeestjes, babyshowers, bruiloften en andere feestjes. Natuurlijk zeggen plaatjes veel meer dan woorden, dus laat je inspireren door onderstaande foto's. Pick jouw favoriete items er tussenuit & mix er lekker op los!

Ombre

Een prachtige overgang van donkerroze naar lichtroze. De combinatie met goudkleurige details is super mooi!

Ombre: roze en goud artikelen

Polka Dot print in goudfolie

Van deze gouden stippen word je meteen vrolijk!

Gouden stippen: goudfolie polka dot

Kraft met goud

Stoer bruin kraftpapier met mooie glanzende goudfolie details.

Pick & Mix: kraft met goud

Sprinkles

Feestelijke confetti print. Let the party begin!

Sprinkles: Vrolijke Confetti Mix

Geen feestje is compleet zonder ballonnen, toch? Natuurlijk heb je daarin ook lekker veel keuze, want ze zijn er in de kleuren lila, geel, lichtroze en lichtblauw.

De verjaardagstaart krijgt als finishing touch een kaarsje. Leuk voor de eerste verjaardag! En uiteraard zijn ook de andere getallen beschikbaar. En voor wie haar leeftijd liever niet prijsgeeft zijn er ook neutrale kaarsjes met de tekst 'Happy Birthday' 😉

Pick & Mix collectie

Foto's maken tijdens een feestje is altijd een goed idee! Met deze leuke party props haal je een vrolijke photobooth kit met 10 props op stokjes in huis. In deze set zit een bowtie, twee brillen, een taart, een donut, een snor, een PARTY slinger, #SELFIE, een party popper met confetti en een mondje. Hiermee krijg je gegarandeerd leuke foto's!

En, wat vind je van onze nieuwe Pick & Mix collectie? Word je er net zo vrolijk van als wij? Laat het ons weten via Facebook of plaats een reactie onder dit bericht. We zijn benieuwd!