Onze grafisch vormgever en illustrator Sophie de Ruiter is 23 jaar geworden (YAY!) en dat moest natuurlijk gevierd worden! Ze organiseerde een breakfast party voor al haar vrienden. Een thema had ze meteen al in haar hoofd: pastel! Kijk je mee hoe ze heeft aangepakt?

Breakfast party

Een breakfast party is een super origineel idee van Sophie! Hoe komt ze daar op? Ze vertelt dat ze sinds haar 21st diner het veel leuker vindt om lekker met vrienden te kletsen en te eten dan op haar verjaardag te feesten. “Toen mijn 23e verjaardag er aan kwam wist ik dus al dat ik iets anders wilde. Gelukkig is er Pinterest en kwam ik snel op een lunch/brunch idee. Dit veranderde in een birthday breakfast.”

Tafeldecoratie

Op het feestje van Sophie is een grote tafel gedekt met heel veel lekker eten én versiering. Zo heeft ze om de boel op te leuken tule en pastel confetti over de tafel verspreid. Cute! Haar mooie taart en een paar lekkernijen heeft ze op verschillende taartplateaus gezet. De taartplateaus verschillen van hoogte en kleur voor een speels effect. Als extra pastel touch heeft Sophie onze pastel rietjes gebruikt voor het drinken.

Pastel party Sophie de Ruiter

Versiering

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder ballonnen en slingers. Voor een pastel party zijn de pastel ballonnen en pastel slinger niet meer dan logisch. Dit heeft Sophie gecombineerd met gouden folieballonnen en ballonnenlinten. Alle ballonnen heeft ze gevuld met helium door middel van onze handige heliumtank.

Eten & drinken

Wat voor eten zet je op tafel bij een breakfast party? Je kunt hier alle kanten mee op! Sophie maakte o.a. american pancakes, croissantjes, een fruitsalade en mini sandwiches met carpaccio. Qua drinken maakte ze smoothies en had ze thee en koffie. Uiteraard was er ook een pastel verjaardagstaart! “Het leuke van de taart was dat die aan de buitenkant pastel perfect was, maar de binnenkant was prachtig rood door de red velvet smaak.” Yummy!

Pastel party Sophie de Ruiter

Party time

Wat vond Sophie van haar pastel party? “GE-WEL-DIG! Ik wilde een mooi buffet, een smoothie bar en een coffee corner. En dan alles in het pastel. Dankzij de leuke versiering van Partydeco.nl kwam dit allemaal samen.”

Het ontbijtje begon met een lekker glaasje bubbels met suikerspin of een mimosa. Sophie stond om 6 uur al op. Om half 11 kwamen de gasten, dus alles moest op tijd klaar zijn. Maar het was het allemaal waard. Een geslaagd feestje!

Pastel party Sophie de Ruiter
Pastel party Sophie de Ruiter
Pastel party Sophie de Ruiter
Pastel party Sophie de Ruiter